F The Wave trailer: Ο Justin Long στο πιο ψυχεδελικό τριπάρισμα της ζωής του! - FilmBoy The Wave trailer: Ο Justin Long στο πιο ψυχεδελικό τριπάρισμα της ζωής του! - FilmBoy
  • Latest News

    The Wave trailer: Ο Justin Long στο πιο ψυχεδελικό τριπάρισμα της ζωής του!


    Μετά τη πρώτη γνωριμία στο Jeepers Creepers, ο Justin Long είχε μια ανοδική πορεία στη καριέρα του που του χάρισε κάποιους ρόλους σε mainstream ταινίες με αποκορύφωμα το Live Free or Die Hard, όμως αυτό δε κράτησε πολύ και τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε μονάχα σε τηλεοπτικές σειρές και weird indies σαν το The Wave.

    Εδώ υποδύεται τον Frank, έναν οπορτουνιστή δικηγόρο μιας πολυεθνικής που κατά τη διάρκεια ενός πάρτι για την προαγωγή ενός συναδέλφου του, σνιφάρει... κάτι που του αλλάζει τελείως τη πραγματικότητα βιώνοντας το πιο ψυχεδελικό τριπάρισμα ever! 

    Όντας σε αυτή τη κατάσταση, ξεκινάει μια οδύσσεια μέσα από νυχτερινά κλαμπ, πιστολίδια και παράλληλα σύμπαντα για να βρει ένα εξαφανισμένο κορίτσι, το πορτοφόλι του και φυσικά τον εαυτό του.

    Το The Wave προκάλεσε ιδιαίτερο hype μετά τη πρώτη του προβολή στο Fantastic Fest και με τη ταινία να βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στα μέσα Ιανουαρίου, έφτασε και το πρώτο, πολύ ενδιαφέρον trailer.

    Τη ταινία έχει σκηνοθετήσει ο πρωτοεμφανιζόμενος Gille Klabin και συμπρωταγωνιστούν οι Tommy Flanagan (Guardians of the Galaxy Vol. 2) και Donald Faison (Kick-Ass 2).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Wave trailer: Ο Justin Long στο πιο ψυχεδελικό τριπάρισμα της ζωής του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top