F The Gentlemen trailer: Ο Guy Ritchie επιστρέφει με καλή (;) ταινία - FilmBoy The Gentlemen trailer: Ο Guy Ritchie επιστρέφει με καλή (;) ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    The Gentlemen trailer: Ο Guy Ritchie επιστρέφει με καλή (;) ταινία


    Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τη τελευταία φορά που είδαμε μια ταινία που είχε πραγματικά την υπογραφή του παλιού, καλού Guy Ritchie και η ώρα έφτασε με το The Gentlemen να φτάνει στις αρχές του χρόνου στις αίθουσες.

    Όπως μας είχε συνηθίσει στα πρώτα του βήματα, η βασική ιστορία είναι απλοϊκότατη, με έναν Αμερικάνο βαρόνο ναρκωτικών να θέλει να πουλήσει την αυτοκρατορία της μαριχουάνα που έχει στήσει στο Λονδίνο, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις με διάφορους να προσπαθούν να του την αρπάξουν μέσα από τα χέρια.

    Αν και η "βρωμιά" που χαρακτήριζε τις ταινίες του μοιάζει να απουσιάζει, τουλάχιστον από το trailer, το The Gentlemen είναι σίγουρα η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του Guy Ritchie εδώ και... μια δεκαετία!

    Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey (The Beach Bum), Charlie Hunnam (Triple Frontier), Henry Golding (Last Christmas), Michelle Dockery (Downton Abbey), Jeremy Strong (Serenity), Eddie Marsan (Hobbs & Shaw), Colin Farrell (Dumbo) και ο Hugh Grant (Paddington 2).

    Απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Gentlemen trailer: Ο Guy Ritchie επιστρέφει με καλή (;) ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top