F A Serial Killer's Guide to Life trailer: Η ...Θέλμα και Λουίζ λερώνουν τα χέρια τους με αίμα! - FilmBoy A Serial Killer's Guide to Life trailer: Η ...Θέλμα και Λουίζ λερώνουν τα χέρια τους με αίμα! - FilmBoy
  • Latest News

    A Serial Killer's Guide to Life trailer: Η ...Θέλμα και Λουίζ λερώνουν τα χέρια τους με αίμα!


    Η Lou είναι μια γυναίκα που στα 30+ της αναζητά την ευτυχία στη ζωή της και κυρίως να απαγκιστρωθεί από την καταπιεστική μητέρα της και το μικρό χωριουδάκι της. 
    Για να τα καταφέρει, απευθύνεται σε ομάδες και βιβλία αυτοβοήθειας, μέχρι που καταλήγει στην Val, μια life coach που της υπόσχεται ένα θεραπευτικό road trip που θα της αλλάξει τη ζωή. 
    Που να 'ξερε πως η Val είναι ψυχοπαθής δολοφόνος!

    Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Staten Cousins Roe παρουσιάζει μέσω της Arrow Films τη παρθενική του ταινία που αυτοχαρακτηρίζει ως μια μίξη Thelma and Louise και Sightseers!

    Η βρετανική σκηνή έχει μεγάλη παράδοση στις κωμωδίες τρόμου και A Serial Killer's Guide to Life μοιάζει μια αρκετά αξιόλογη προσθήκη στο είδος, που μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο Frightfest του Λονδίνου, ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες στις αρχές του νέου έτους.

    Πρωταγωνιστούν οι Katie Brayben, Poppy Roe, Ben Lloyd-Hughes (Breathe) και η Sian Clifford (Fleabag).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Serial Killer's Guide to Life trailer: Η ...Θέλμα και Λουίζ λερώνουν τα χέρια τους με αίμα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top