F Little America trailer: Η "κοίτα τι καλά περνάνε οι μετανάστες στην Αμερική" σειρά του Apple TV+ μάλλον μας κάνει πλάκα! - FilmBoy Little America trailer: Η "κοίτα τι καλά περνάνε οι μετανάστες στην Αμερική" σειρά του Apple TV+ μάλλον μας κάνει πλάκα! - FilmBoy
  • Latest News

    Little America trailer: Η "κοίτα τι καλά περνάνε οι μετανάστες στην Αμερική" σειρά του Apple TV+ μάλλον μας κάνει πλάκα!


    Δε ζούμε στην Αμερική για να έχουμε γνώση των πολιτικών συμμαχιών, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι πως τα τελευταία χρόνια η ζωή των μεταναστών στην Αμερική έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη και για μια νέα streaming υπηρεσία σαν το Apple TV+ να βγάζει αυτή τη περίοδο μια σειρά σαν το Little America είναι... κάπως.

    Βασισμένη σε εξομολογήσεις από το περιοδικό Epic, η δημιουργία του Lee Eisenberg (Bad Teacher) μας διηγείται τις ιστορίες 8 ανθρώπων με καταγωγή από διάφορα μέρη του πλανήτη, που βρέθηκαν ο καθένας για το δικό του λόγο σε κάποια γωνιά των ΗΠΑ και κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

    Ανεξαρτήτως αν βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο, το Little America μοιάζει μια σειρά που μπορεί να βγάλει δυνατά και ποικίλα συναισθήματα.

    Το διεθνές cast αποτελείται κυρίως από σχετικά άγνωστους ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν οι Zachary Quinto (NOS4A2), Mélanie Laurent (6 Underground), Haaz Sleiman (Jack Ryan) και Shaun Toub (Homeland).

    Το Little America θα ανεβεί στο Apple TV+ στις 17 Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Little America trailer: Η "κοίτα τι καλά περνάνε οι μετανάστες στην Αμερική" σειρά του Apple TV+ μάλλον μας κάνει πλάκα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top