F La Gomera trailer: Η Ρουμανία στέλνει στα Όσκαρ τον Corneliu Porumboiu και τους... σφυριχτές του! - FilmBoy La Gomera trailer: Η Ρουμανία στέλνει στα Όσκαρ τον Corneliu Porumboiu και τους... σφυριχτές του! - FilmBoy
  • Latest News

    La Gomera trailer: Η Ρουμανία στέλνει στα Όσκαρ τον Corneliu Porumboiu και τους... σφυριχτές του!



    Θεωρείται από τους σημαντικότερους νέους σκηνοθέτες της Ρουμανίας, με τις 5 μέχρι στιγμής ταινίες της καριέρας του να κερδίζουν βραβεία σε όποιο φεστιβάλ κι αν προβλήθηκαν. 
    Ωστόσο, η προσωπική μου εμπειρία από το έργο του Corneliu Porumboiu δεν είναι και η καλύτερη, με το Comoara να συμπεριλαμβάνεται στις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου στο ΦΚΘ, έτσι θα μου επιτρέψετε να κρατάω μικρό καλάθι για τη νέα του δημιουργία, την αστυνομική κωμωδία La Gomera.

    Ο Cristi είναι ένας Ρουμάνος αστυνομικός που δουλεύει για τη Μαφία. 
    Η υπηρεσία του έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται και μόνη λύση για να συνεχίσει να συνεργάζεται με τους μαφιόζους είναι να πάει στο νησί Λα Γκομέρα των Καναρίων Νήσων, για να μάθει μια πανάρχαια μέθοδο επικοινωνίας με σφυρίγματα και να βοηθήσει στην απόδραση ενός γκάνγκστερ-επιχειρηματία ο οποίος γνωρίζει το τόπο όπου είναι κρυμμένα 30 εκατομμύρια ευρώ.

    Το The Whistlers, όπως είναι ο αγγλικός του τίτλος, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το περασμένο Μάιο στις Κάννες και πήρε πολύ καλές κριτικές, με το Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου της Ρουμανίας να το επιλέγει ως επίσημη πρόταση της χώρας για τα ερχόμενα Όσκαρ.

    Πρωταγωνιστούν οι Vlad Ivanov (Dark Crimes) και Catrinel Marlon (Tale of Tales). 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: La Gomera trailer: Η Ρουμανία στέλνει στα Όσκαρ τον Corneliu Porumboiu και τους... σφυριχτές του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top