F Dark Crimes trailer: Ο Jim Carrey (παρα)σοβαρεύει στο αστυνομικό θρίλερ του Αλέξανδρου Αβρανά - FilmBoy Dark Crimes trailer: Ο Jim Carrey (παρα)σοβαρεύει στο αστυνομικό θρίλερ του Αλέξανδρου Αβρανά - FilmBoy
  • Latest News

    Dark Crimes trailer: Ο Jim Carrey (παρα)σοβαρεύει στο αστυνομικό θρίλερ του Αλέξανδρου Αβρανά


    Η επιτυχία του Miss Violence άνοιξε πόρτες για το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Αβρανά, ο οποίος το 2015 βρέθηκε για ένα περίπου μήνα στη Πολωνία, όπου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρώτης του αγγλόφωνης ταινίας με τίτλο True Crimes και πρωταγωνιστή τον Jim Carrey!

    Το φθινόπωρο του ’16, η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βαρσοβίας με… καταστροφικά αποτελέσματα. 
    Οι κριτικές δεν ήταν καθόλου καλές, με αποτέλεσμα τα δικαιώματα διανομής να καταλήξουν στην άσημη Saban Films, και η ταινία να μπαίνει και να ξεχνιέται στο συρτάρι.

    Το φετινό Ιανουάριο, έγινε γνωστό ότι η ταινία μετονομάστηκε σε Dark Crimes και θα προβληθεί απευθείας στη τηλεόραση, με μια μικρή κινηματογραφική διανομή λίγο αργότερα.
    Πριν λίγες ημέρες, η ταινία επιτέλους βγήκε στον αέρα, όμως οι εντυπώσεις δε βελτιώθηκαν ούτε στο ελάχιστο, με το Rotten Tomatoes να την έχει αυτή τη στιγμή στο 0%, με τους κριτικούς να τη χαρακτηρίζουν από βαρετή και ασυνάρτητη μέχρι δυσάρεστη και εξευτελιστική!

    Για να πούμε και δυο λόγια για αυτή, η ιστορία της βασίζεται στη πραγματική ιστορία, μιας υπόθεσης δολοφονίας ενός επιχειρηματία που αποκτά μια μυστηριώδη σύνδεση με τη πλοκή ενός μυθιστορήματος. 
    Το σενάριο έχει γράψει ο Jeremy Brock (The Eagle) και συμπρωταγωνιστούν οι Marton Csokas και Charlotte Gainsbourg.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα σημάδι σχετικά με τη προβολή της στην Ελλάδα. 
    Προφανώς, κάποια στιγμή θα μας έρθει, και λόγω Αβρανά και Carrey ίσως καταφέρει να βρει μια θέση και στις σκοτεινές αίθουσες, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος για να έχουμε και καμιά ιδιαίτερη αγωνία.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dark Crimes trailer: Ο Jim Carrey (παρα)σοβαρεύει στο αστυνομικό θρίλερ του Αλέξανδρου Αβρανά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top