F Veep trailer: 5η σεζόν για την γκαφατζού Αντιπρόεδρο - FilmBoy Veep trailer: 5η σεζόν για την γκαφατζού Αντιπρόεδρο - FilmBoy
  • Latest News

    Veep trailer: 5η σεζόν για την γκαφατζού Αντιπρόεδρο


    Στις 24 Απριλίου, οι Αμερικανοί θα δουν στην τηλεόρασή τους κατά σειρά την πρεμιέρα του Game of Thrones, τη πρεμιέρα του Silicon Valley και αμέσως μετά, την πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Veep.
    Τη σπάσατε τη δική σας ή ακόμα;

    Το Veep μπαίνει αισίως στην 5η του σεζόν, με τη Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus), πρώην Γερουσιαστή και νυν Αντιπρόεδρο στο Λευκό Οίκο, να εξακολουθεί να αγωνίζεται να παραμείνει στην εξουσία δημιουργώντας φυσικά ουκ ολίγα ευτράπελα και αστείες καταστάσεις.

    Οι δημιουργοί πάντως ορκίζονται ότι όλα αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή και ότι σε κάθε περίπτωση, δεν απέχουν και πολύ από τις πράξεις των πραγματικών πολιτικών.
    Είναι να τρομάζει κανείς…

    Εκτός από τα συνήθη δεινά που προκαλούνται από το ξεκαρδιστικά ανίκανο προσωπικό της Selina, η Αντιπρόεδρος θα αντιμετωπίσει ένα σωρό νέα εμπόδια, όπως Κινέζους χάκερς, μια οικονομική καταστροφή που θυμίζει Greece (‘…τη χώρα, όχι το μιούζικαλ’), τη διάσωση των τραπεζών και ένα νέο αγόρι που τον υποδύεται ο John Slattery.

    Και όλα αυτά, στη μέση μιας αμφίροπης εκλογικής αναμέτρησης εναντίον του γερουσιαστή O'Brien (Brad Leland).

    Πάντως, σε μια εποχή που οι πολίτες όλου του κόσμου και όλων των πολιτικών κομμάτων φοβούνται για το μέλλον, είναι ωραίο να γελάσουν με μερικές πολιτικές γκάφες.

    Το Veep – season 5 θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου στο HBO.
    Το trailer κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Veep trailer: 5η σεζόν για την γκαφατζού Αντιπρόεδρο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top