F Ο Johnny Depp θα είναι ο Αόρατος Άνθρωπος της Universal! - FilmBoy Ο Johnny Depp θα είναι ο Αόρατος Άνθρωπος της Universal! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Johnny Depp θα είναι ο Αόρατος Άνθρωπος της Universal!


    Ο Tom Cruise θα πρωταγωνιστήσει τελικά στην επερχόμενη νέα έκδοση του The Mummy, αλλά η Universal δε φαίνεται να σταματάει εκεί, καθώς έχει αποφασίσει να πάρει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood για το νέο κόσμο των κλασικών τεράτων της.

    Ο Johnny Depp υπέγραψε και θα πρωταγωνιστήσει στο revival του The Invisible Man, ως τον επιστήμονα που δημιουργεί τη φόρμουλα που τον μετατρέπει σε αόρατο …και αυτός αποφασίζει να γίνει ψυχωτικός δολοφόνος (τότε δεν υπήρχαν τα μίνι για να παίρνει μάτι, ούτε πρόβλημα χρημάτων είχε για να κλέψει καμιά τράπεζα – δυο χρήσεις της φόρμουλας που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό).

    Το Hollywood Reporter βρήκε κι άλλες λεπτομέρειες, όπως ότι το σενάριο ανέλαβε ο Ed Solomon των Now You See Me και Men in Black

    Κάτι άλλο δεν ξέρουμε ακόμα (σκηνοθέτης δεν υπάρχει), αλλά την ταινία θα επιβλέπουν οι παραγωγοί Alex Kurtzman και Chris Morgan, οι οποίοι έχουν πάρει εργολαβία όλες τις νέες monster ταινίες της Universal

    Και βέβαια, όλες θα υπάρχουν σε ένα κοινό σύμπαν, κάτι που προφανώς έχει ενδιαφέρον για τον μέσο σινεφίλ, αλλά για έναν οπαδό του τρόμου είναι ανησυχητικό.

    Βασισμένο στο μεγάλο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του μάστερ Η.Ο. Wells, ο πρώτος Αόρατος Άνθρωπος του 1933 είχε σκηνοθέτη τον μεγάλο James Whale και πρωταγωνιστή τον απίστευτο Claude Raines, ο οποίος είχε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του.

    Όπως όλα κλασικά της Universal, η ταινία είναι ένα υπέροχο μείγμα τρόμου και τραγωδίας, με αξιόλογα για την εποχή οπτικά εφέ που εξακολουθούν να φαίνονται καλά ακόμα και σήμερα.

    Όσο για τον Depp, έχει πλάκα πώς ένας ηθοποιός που συνηθίζει να φοράει ανόητα κοστούμια και γελοία καπέλα για τους ρόλους του, κατέληξε να παίζει τον Αόρατο Άνθρωπο …και δε χρειάζεται να φορέσει τίποτα απολύτως.

    Μ’αυτά και μ’αυτά πάντως, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε προς τα πού το πάει η Universal με τις αναβιώσεις των αγαπημένων κλασικών monster movies της…

    Ο Αόρατος Άνθρωπος δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, αλλά θα ακολουθήσει τη Μούμια που θα βγει στις 9 Ιουνίου 2017. 
    Αλήθεια, ποιος mega-star έρχεται για το The Wolf Man που είναι το επόμενο;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Johnny Depp θα είναι ο Αόρατος Άνθρωπος της Universal! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top