F Η Paramount πουλάει το Beverly Hills Cop 4 στο Netflix! - FilmBoy Η Paramount πουλάει το Beverly Hills Cop 4 στο Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Paramount πουλάει το Beverly Hills Cop 4 στο Netflix!


    Είκοσι-πέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα του αδύναμου Beverly Hills Cop III και παρότι σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μια τέταρτη ταινία, ακόμα αυτό δεν έχει υλοποιηθεί.

    Τη τελευταία πενταετία, το project έχει ξαναβγεί από το συρτάρι με την Paramount να ξεκινάει τη διαδικασία προπαραγωγής, έχοντας συμφωνήσει και με τον παραγωγό Jerry Bruckheimer και με τον πρωταγωνιστή Eddie Murphy, ενώ οι Βέλγοι Adil El Arbi & Bilall Fallah (Bad Boys For Life) είχαν συμφωνήσει να αναλάβουν τη σκηνοθεσία, με κάποιες ενδιαφέρουσες φήμες σχετικά με τους συμπρωταγωνιστές του Axel Foley είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς όμως τίποτα επίσημο.

    Είχαν περάσει σχεδόν δύο χρόνια χωρίς το παραμικρό νεότερο, μέχρι τώρα που σύμφωνα με το Variety, η Paramount ξαναέβγαλε το φάκελο από το συρτάρι, όχι όμως για να του δώσει το πράσινο φως αλλά για να το πουλήσει! 

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, η εταιρία μετά τις αποτυχίες πολλών sequels που προσπάθησαν να αναβιώσουν κλασσικά franchises, αλλά και το γεγονός πως ο Murphy δεν αποτελεί πια το όνομα που μπορεί να γεμίσει αίθουσες, βρίσκεται μία ανάσα από τη τελική συμφωνία πώλησης των δικαιωμάτων της ταινίας στο Netflix!

    Τι λέτε, αξίζει να ξαναδούμε τον Axel Foley έστω και στη μικρή οθόνη ή μήπως καλύτερα να τον αφήσουμε στην ησυχία του;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Paramount πουλάει το Beverly Hills Cop 4 στο Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top