F High Life trailer: Ο Robert Pattinson γίνεται σεξουαλικό πειραματόζωο στο νέο διαστημικό θρίλερ - FilmBoy High Life trailer: Ο Robert Pattinson γίνεται σεξουαλικό πειραματόζωο στο νέο διαστημικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    High Life trailer: Ο Robert Pattinson γίνεται σεξουαλικό πειραματόζωο στο νέο διαστημικό θρίλερ


    Με 30 χρόνια καριέρας στις πλάτες της, η 70χρονη πια Claire Denis θα πρέπει να θεωρείται μία από τις πιο ηλικιωμένες έφηβες auteur, αφού κάθε της νέα ταινία είναι ένα ακόμα στοίχημα, ένας πειραματισμός με κάτι που δεν έχει ξανασχοληθεί και που ποτέ δε φοβήθηκε, έστω κι αν τα αποτελέσματα δεν ήταν πάντα τα επιθυμητά.

    Στη νέα της ταινία High Life μας ταξιδεύει στο διάστημα και μας βάζει στο εσωτερικό ενός σκάφους που επίσημα ταξιδεύει προς μία μαύρη τρύπα για την εύρεση εναλλακτικών μορφών ενέργειας. 
    Στη πραγματικότητα όμως, οι κακοποιοί επιβάτες του δεν είναι παρά πειραματόζωα στα πειράματα σεξουαλικής φύσης της Dr. Dibs.

    Ένας από τους επιβάτες είναι και ο Monte, ένας κακοποιός που πείστηκε να συμμετάσχει στην αποστολή με αντάλλαγμα την ελευθερία του. 
    Με τη μέθοδο τεχνητής σπερματέγχυσής και χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, ο Monte ανακαλύπτει ότι είναι πατέρας ενός κοριτσιού!

    Στην μετά-Twilight καριέρα του, ο Robert Pattinson έχει συμμετάσχει σε ταινίες με μεγάλο καλλιτεχνικό ρίσκο και το High Life μοιάζει να είναι μία απ’ αυτές.
    Οι πρώτες προβολές της έτυχαν εξαιρετικών κριτικών, ειδικά για τα φιλοσοφικά ερωτήματα τα οποία θέτει αλλά και το οπτικό της σκέλος.

    Στη ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Juliette Binoche (Ghost in the Shell), André Benjamin (Jimi: All Is by My Side), Mia Goth (Marrowbone), Lars Eidinger (Personal Shopper) και Agata Buzek (Les Innocentes).
    To High Life θα βγει στις αίθουσες της Γαλλίας το Νοέμβριο, και από κει βλέπουμε…
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: High Life trailer: Ο Robert Pattinson γίνεται σεξουαλικό πειραματόζωο στο νέο διαστημικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top