F Just Mercy trailer: Ο Michael B. Jordan υπερασπίζεται τον θανατοποινίτη Jamie Foxx - FilmBoy Just Mercy trailer: Ο Michael B. Jordan υπερασπίζεται τον θανατοποινίτη Jamie Foxx - FilmBoy
  • Latest News

    Just Mercy trailer: Ο Michael B. Jordan υπερασπίζεται τον θανατοποινίτη Jamie Foxx


    Με το εξαιρετικό Short Term 12 έβαλε τον εαυτό του αλλά και τη πρωταγωνίστρια Brie Larson στο κλαμπ των νέων ταλέντων που αξίζει να παρακολουθούμε, όμως η επόμενή τους συνεργασία στο The Glass Castle δεν είχε ανάλογα ποιοτικά αποτελέσματα. 
    Δύο χρόνια αργότερα, ο Destin Daniel Cretton έχει έτοιμη τη νέα του ταινία, το δικαστικό δράμα Just Mercy, με την Larson να μην είναι βασική πρωταγωνίστρια αλλά να μη λείπει από το cast.

    Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία και διηγείται την ιστορία του Bryan Stevenson, ενός νεαρού δικηγόρου, απόφοιτου του Harvard, που ανέλαβε την υπεράσπιση του Walter McMillian, ενός άνδρα που καταδικάστηκε για τη δολοφονία μιας 18χρονης κοπέλας με ουσιαστικά μηδαμινές αποδείξεις και περιμένει να δεχτεί την θανατηφόρα ένεση.

    Το σενάριο του Just Mercy είναι βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Stevenson και πρωταγωνιστούν οι Michael B. Jordan (Creed II), Jamie Foxx (Robin Hood), Rob Morgan (Brawl in Cell Block 99), Tim Blake Nelson (Angel Has Fallen), Rafe Spall (Men in Black: International), O'Shea Jackson Jr (Godzilla: King of the Monsters) και φυσικά η Brie Larson.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto, με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές του νέου έτους. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Just Mercy trailer: Ο Michael B. Jordan υπερασπίζεται τον θανατοποινίτη Jamie Foxx Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top