F Chef trailer: Ελάτε στη καντίνα του σκηνοθέτη των Iron Man - FilmBoy Chef trailer: Ελάτε στη καντίνα του σκηνοθέτη των Iron Man - FilmBoy
  • Latest News

    Chef trailer: Ελάτε στη καντίνα του σκηνοθέτη των Iron Man


    Το πρώτο trailer της ταινίας Chef μόλις έφτασε!
    Ο διακεκριμένος μάγειρας Carl Casper (Jon Favreau), δουλεύει σ’ ένα εστιατόριο στο Los Angeles, που απ’ ότι φαίνεται η σχέση του με τον ιδιοκτήτη  δεν είναι και η καλύτερη.

    Μετά από αρκετή σκέψη αποφασίζει ότι η δημιουργικότητα του πνίγεται και παίρνει το ρίσκο να δουλέψει μόνος του μ’ έναν διαφορετικό τρόπο.

    Η ανάγκη του λοιπόν να ξαναβρεί την χαμένη του δημιουργικότητα, οδηγεί τα βήματα του στο Miami!  
    Όπως φαίνεται η τύχη του χαμογελά, καθώς του δίνεται η δυνατότητα να ανοίξει τη δική του καντίνα σε συνεργασία με την πρώην σύζυγο του (Sofia Vergara), τον φίλο του (John Leguizamo) και το γιο του.  

    Έτσι λοιπόν ο σεφ Carl πηγαίνει πίσω στις ρίζες του, για να αναζωπυρώσει το πάθος του για την κουζίνα αλλά και την δίψα του για ζωή και αγάπη.

    Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Jon Favreau (Iron Man και Iron Man 2) πρωταγωνιστούν εκτός από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, οι Robert Downey Jr., Sofia Vergara, Scarlett Johansson, John Leguizamo, Bobby Carnavale και Dustin Hoffman.

    Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο SXSW τον περασμένο μήνα αποκομίζοντας θετικά σχόλια και  θα προβληθεί στις αίθουσες της  Αμερικής στις 9 Μαΐου.

    Πάρε μια γεύση…

    Δέσποινα Καραγεώργη.
    Chef trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chef trailer: Ελάτε στη καντίνα του σκηνοθέτη των Iron Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top