F The Cave trailer: Η περίφημη διάσωση των παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη έγινε ταινία! - FilmBoy The Cave trailer: Η περίφημη διάσωση των παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη έγινε ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Cave trailer: Η περίφημη διάσωση των παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη έγινε ταινία!


    Έχουν περάσει μόνο 16 μήνες άρα θεωρώ πως όλοι θυμόμαστε την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν τον Ιούνιο του 2018 στη Ταϊλάνδη 12 νεαρά αγόρια και ο προπονητής τους, όταν εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο Θαμ Λουάνγκ μετά από μια ξαφνική βροχόπτωση που πλημμύρισε την είσοδο και έμειναν εκεί για 18 ολόκληρες ημέρες μέχρι τα συνεργεία να καταφέρουν να τους σώσουν.

    Η απίστευτη αυτή ιστορία έμοιαζε κομμένη και ραμμένη για κινηματογραφική ταινία. 

    Είχε τα πάντα, περιπέτεια, αγωνία, δράμα, και ένα γλυκόπικρο φινάλε. 
    Ελάχιστα 24ωρα μετά την έξοδό τους, φήμες ήθελαν πολλούς παραγωγούς να πλησιάζουν οποιονδήποτε είχε άμεση ή έμμεση σχέση με το συμβάν ώστε να συγκεντρώσουν πληροφορίες και μαρτυρίες για σενάριο, με συνολικά 8 ταινίες να μπαίνουν στα σκαριά από... διάφορους! 
    Προφανώς δεν θα δουν όλες φως και σε αυτόν τον άτυπο αγώνα δρόμου, νικητής βγήκε το The Cave.

    Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή Ταϊλάνδης και Ιρλανδίας με τον Ιρλανδό-Ταϊλανδό Tom Waller να βρίσκεται πίσω από το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

    Στο cast δε θα βρούμε γνωστά ονόματα, όμως οι παραγωγοί καυχιούνται γιατί κατάφεραν να έχουν κάποιους από τους αληθινούς πρωταγωνιστές να υποδύονται τους εαυτούς τους.

    Το The Cave έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Busan στις αρχές του μήνα και από τα τέλη Νοεμβρίου ξεκινάει τη πορεία του στις παγκόσμιες αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Cave trailer: Η περίφημη διάσωση των παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη έγινε ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top