F Lucky Day trailer: Η πρώτη ταινία του σεναριογράφου του Pulp Fiction μετά την αποφυλάκισή του - FilmBoy Lucky Day trailer: Η πρώτη ταινία του σεναριογράφου του Pulp Fiction μετά την αποφυλάκισή του - FilmBoy
  • Latest News

    Lucky Day trailer: Η πρώτη ταινία του σεναριογράφου του Pulp Fiction μετά την αποφυλάκισή του


    Βραβευμένος με Όσκαρ ως συν-σεναριογράφος του Pulp Fiction, ο Roger Avary που ανέκαθεν θεωρούνταν ως "κακό παιδί" έβαλε μπουρλότο στη ζωή και τη καριέρα του όταν το 2008 προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό της επιβάτιδος του αυτοκινήτου που οδηγούσε μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να βρεθεί... στης φυλακής τα σίδερα, έστω και για μόλις 8 μήνες.

    Παρότι ελεύθερος εδώ και αρκετά χρόνια, προφανώς δεν ήταν εύκολο για οποιονδήποτε παραγωγό να τον εμπιστευτεί, όμως κατάφερε να πείσει τον αείμνηστο πια Samuel Hadida, με τον οποίον είχαν ξανασυνεργαστεί στο True Romance, και πήρε το πράσινο φως για να παρουσιάσει το νέο του φιλμ με τίτλο Lucky Day.

    Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Avary, το Lucky Day είναι μια περιπέτεια με πρωταγωνιστή έναν διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων που μόλις αποφυλακίζεται και προσπαθεί να μπει στον ίσιο δρόμο και να φροντίσει την οικογένειά του, όμως ένα ψυχοπαθής πληρωμένος δολοφόνος ζητά εκδίκηση και τον κυνηγά χωρίς έλεος.

    Πρωταγωνιστούν οι Luke Bracey (Hacksaw Ridge), Crispin Glover (American Gods), Nina Dobrev (Flatliners) και Clifton Collins Jr (The Mule).

    Το Lucky Day θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε vod και περιορισμένη διανομή σε λίγες ημέρες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lucky Day trailer: Η πρώτη ταινία του σεναριογράφου του Pulp Fiction μετά την αποφυλάκισή του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top