F Flatliners trailer: Η Ellen Page στο remake του clasic sci-fi του 1990! - FilmBoy Flatliners trailer: Η Ellen Page στο remake του clasic sci-fi του 1990! - FilmBoy
  • Latest News

    Flatliners trailer: Η Ellen Page στο remake του clasic sci-fi του 1990!


    Έχει πλάκα η ανόητη προσπάθεια του Hollywood να αποποιηθεί τη λέξη ‘remake’, χρησιμοποιώντας νέους ορισμούς όπως ‘re-imagining’, ‘re-thinking’ και άλλα τέτοια έξυπνα.
    Σε κάθε περίπτωση, μια νέα έκδοση του κλασικού sci-fi horror Flatliners (Ταξιδιώτες στην άλλη ζωή) του Joel Schumacher είναι έτοιμη και το επίσημο trailer μόλις αποκαλύφθηκε.

    Πέντε φοιτητές ιατρικής με εμμονή στο τι βρίσκεται πέρα από τα όρια της ζωής, ξεκινούν ένα τολμηρό και επικίνδυνο πείραμα: σταματούν τις καρδιές τους για σύντομες χρονικές περιόδους, αποκτούν μια εμπειρία κοντά στο θάνατο - δίνοντάς τους μια πρώτη εικόνα για τη Μετά θάνατον ζωή. 

    Όμως, καθώς τα πειράματα τους γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα, ο καθένας τους στοιχειώνεται από τις αμαρτίες του παρελθόντος τους, προκαλώντας παραφυσικές συνέπειες στην άλλη πλευρά.

    Δεν μπορώ παρά να επισημάνω τη δυσκολία μου στο να δω την Ellen Page να ηγήται του cast, ειδικά σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.
    Αλλά αυτό ίσως να αφορά μόνο εμένα.

    Το νέο Flatliners σκηνοθέτησε ο Δανός σκηνοθέτης Niels Arden Oplev, γνωστός από το πρωτότυπο The Girl with the Dragon Tattoo και πιο πρόσφατα από το Dead Man Down to 2013.

    Το υπόλοιπο cast το ξέραμε από πέρυσι, όπου βρίσκουμε τη Nina Dobrev, τον Diego Luna, την Kiersey Clemons, τη Charlotte McKinney και άλλους, ενώ επιστρέφει και ο Kiefer Sutherland σε διαφορετικό ρόλο από εκείνον στη ταινία του 1990.
    Η κυκλοφορία αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Flatliners trailer: Η Ellen Page στο remake του clasic sci-fi του 1990! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top