F Crown Vic trailer: Το Training Day συνεχίζει να εμπνέει - FilmBoy Crown Vic trailer: Το Training Day συνεχίζει να εμπνέει - FilmBoy
  • Latest News

    Crown Vic trailer: Το Training Day συνεχίζει να εμπνέει


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Screen Media Films το trailer της αστυνομικής ταινίας Crown Vic που μετά τη πρεμιέρα του στο φεστιβάλ Tribeca ετοιμάζεται τον επόμενο μήνα να βγει στις αίθουσες.

    Ο Ray Mandel είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που αυτό το βράδυ θα έχει περιπολία με έναν νέο συνάδελφο, τον πρωτάρη Nick Holland. 

    Η βραδιά δεν είναι καθόλου εύκολη αφού η πόλη φλέγεται και η αστυνομία κυνηγάει δύο δολοφόνους ενός συναδέλφου τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα υπόλοιπα περιστατικά. 
    Ο Ray θα του δείξει τα κατατόπια αλλά και τις βρομιές πίσω από τη μπλε στολή και θα φανεί αν ο Nick είναι κατάλληλος γι' αυτή.

    Μπορεί να μην υπάρχει παρθενογένεση στη τέχνη, όμως το Crown Vic μάλλον δε θα πρέπει να κοκορεύεται για τη πρωτοτυπία της ιστορίας του, θυμίζοντας αρκετές αντίστοιχες ταινίες, μεταξύ των οποίων και το Training Day.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι κάποιου Joel Souza και πρωταγωνιστούν οι Thomas Jane (The Predator), Luke Kleintank (The Man in the High Castle), David Krumholtz (Wonder Wheel) και Bridget Moynahan (Battle Los Angeles).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Crown Vic trailer: Το Training Day συνεχίζει να εμπνέει Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top