F The Man in the High Castle - season 2 trailer: Η Αμερική στα χέρια των Ναζί! - FilmBoy The Man in the High Castle - season 2 trailer: Η Αμερική στα χέρια των Ναζί! - FilmBoy
  • Latest News

    The Man in the High Castle - season 2 trailer: Η Αμερική στα χέρια των Ναζί!


    Τα fantasy που μπλέκουν με μια εναλλακτική Ιστορία, έχουν άφθονο πεδίο δράσης και δυνατοτήτων.

    Υπάρχουν αμέτρητοι δρόμοι αφήγησης για να εξερευνήσουν, καθώς δεν περιορίζονται από την ιστορική δεοντολογία και έτσι, η οποιαδήποτε μεταβολή των ιστορικών γεγονότων μπορεί να δημιουργήσει συναρπαστικές ιστορίες.

    Αυτό το κατάλαβαν στην Amazon και με το The Man in the High Castle έδειξαν πρόθυμοι να το εκμεταλλευτούν από την 1η κιόλας σεζόν, χρησιμοποιώντας εικόνες από μια ρημαγμένη Αμερική που ζει κάτω από τον ασφυκτικό έλεγχο της ναζιστικής Γερμανίας και των Ιαπωνικών δυνάμεων μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου πολέμου.

    Η σειρά πήγε καλά, και το κανάλι ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την 2η σεζόν της και να επωφεληθεί από τον αντίκτυπο εικόνων όπως αυτή με την Times Square στα σήματα των Ναζί, ή με την Marilyn Monroe να τραγουδά όλο …νάζι, το Happy Birthday στον Αδόλφο Χίτλερ αντί του John F. Kennedy!

    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι ενδεικτικό…


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Man in the High Castle - season 2 trailer: Η Αμερική στα χέρια των Ναζί! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top