F Playing with Fire trailer: Ο John Cena ντύνεται χαζονταντά-πυροσβέστης σε μια κωμωδία ...ακατάλληλη για όλους! - FilmBoy Playing with Fire trailer: Ο John Cena ντύνεται χαζονταντά-πυροσβέστης σε μια κωμωδία ...ακατάλληλη για όλους! - FilmBoy
  • Latest News

    Playing with Fire trailer: Ο John Cena ντύνεται χαζονταντά-πυροσβέστης σε μια κωμωδία ...ακατάλληλη για όλους!


    Arnie, Vin, Batista, Rock... κάθε "τετράγωνος" ηθοποιός στην αρχή της καριέρας του κάνει και ένα πέρασμα από μια παιδική κωμωδία, έτσι έφτασε και η σειρά του John Cena.

    Η διάσωση μιας οικογένειας από ένα φλεγόμενο σπίτι έχει αναπάντεχες συνέπειες για τα μέλη ενός πυροσβεστικού τμήματος μιας και τα τρία παιδιά που βγάζουν από τις φλόγες δυσκολεύονται να εντοπίσουν τους γονείς τους και μέχρι τότε αναγκάζονται να γίνουν οι νταντάδες τους.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο Andy Fickman (Race to Witch Mountain) και συμπρωταγωνιστούν οι John Leguizamo, Keegan-Michael Key, Brianna Hildebrand και Judy Greer.

    Είναι πραγματικά επίπονο να παρακολουθείς ακόμα και το trailer του Playing with Fire, όμως αναλογιζόμενοι το target group της ταινίας, μάλλον δεν μας πέφτει και πολύ λόγος. 

    Το Νοέμβριο στις αίθουσες...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Playing with Fire trailer: Ο John Cena ντύνεται χαζονταντά-πυροσβέστης σε μια κωμωδία ...ακατάλληλη για όλους! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top