F Hustlers trailer: Η Jennifer Lopez και η παρέα της κάνουν στριπτίζ και κλέβουν τραπεζίτες! - FilmBoy Hustlers trailer: Η Jennifer Lopez και η παρέα της κάνουν στριπτίζ και κλέβουν τραπεζίτες! - FilmBoy
  • Latest News

    Hustlers trailer: Η Jennifer Lopez και η παρέα της κάνουν στριπτίζ και κλέβουν τραπεζίτες!


    Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα δίναμε μεγάλη σημασία στη νέα ταινία της Jennifer Lopez, όμως η περίπτωση του Hustlers είναι διαφορετική, γιατί απλά στο σενάριο και τη σκηνοθεσία της βρίσκουμε την Lorene Scafaria του Seeking a Friend for the End of the World.

    Η ιστορία βασίζεται σε ένα άρθρο του περιοδικού New York και μας βάζει στα "καταγώγια" της Νέας Υόρκης, εκεί όπου μια παρέα από καπάτσες στρίπερ που κάθε βράδυ διασκεδάζουν πλούσιους άνδρες όμως η τσέπη τους παραμένει άδεια, οργανώνουν μια καλοστημένη απάτη, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολόγιζαν.

    Δίπλα στη J-Lo βρίσκουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον cast με τις Constance Wu (Crazy Rich Asians), Keke Palmer (Akeelah and the Bee), Lili Reinhart (The Kings of Summer) και Julia Stiles (Jason Bourne), ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και αστέρια της μουσικής όπως οι Cardi B, Usher και Lizzo.

    Το Hustlers έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto και στις 10 Οκτωβρίου θα το δούμε και στα μέρη μας. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hustlers trailer: Η Jennifer Lopez και η παρέα της κάνουν στριπτίζ και κλέβουν τραπεζίτες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top