F Ben Affleck και Ana de Armas στο νέο ερωτικό θρίλερ του Adrian Lyne! - FilmBoy Ben Affleck και Ana de Armas στο νέο ερωτικό θρίλερ του Adrian Lyne! - FilmBoy
  • Latest News

    Ben Affleck και Ana de Armas στο νέο ερωτικό θρίλερ του Adrian Lyne!


    Ως σκηνοθέτης των 9½ Weeks, Fatal Attraction, Indecent Proposal, Lolita και Unfaithful, ο Adrian Lyne είναι, ή τουλάχιστον ήταν ο βασιλιάς των ερωτικών θρίλερ. 

    Φτάνοντας τα 80 του και έχοντας περάσει περίπου 18 χρόνια από τη τελευταία φορά που βρέθηκε πίσω από μια κάμερα, θεωρήσαμε πως αποσύρθηκε, όμως μια νέα πρόταση των New Regency και Fox τον επαναφέρει στα παλιά του λημέρια!

    Η νέα του ταινία έχει τίτλο Deep Water και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Patricia Highsmith (The Talented Mr. Ripley, Carol). 

    Κεντρικοί ήρωες είναι ο Vic και η Melinda, ένα γοητευτικό αλλά ιδιαίτερο ζευγάρι, που παραμένουν στο νεκρό ουσιαστικά γάμο τους έχοντας συμφωνήσει να έχουν και άλλους εραστές. 
    Μέχρι που το σάπιο προσωπείο τους αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια και τα πτώματα γύρω τους αρχίζουν να αυξάνονται.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψαν οι Zack Helm (Stranger Than Fiction) και Sam Lev
    inson (Assassination Nation), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να δούμε τους Ben Affleck και Ana de Armas (Blade Runner 2049).

    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ben Affleck και Ana de Armas στο νέο ερωτικό θρίλερ του Adrian Lyne! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top