F Creepshow trailer: Η cult classic ανθολογία τρόμου των Romero & King επιστρέφει! - FilmBoy Creepshow trailer: Η cult classic ανθολογία τρόμου των Romero & King επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    Creepshow trailer: Η cult classic ανθολογία τρόμου των Romero & King επιστρέφει!


    Όταν το 1982 ο Stephen King έγραφε το σενάριο και ο George A. Romero καθόταν στη καρέκλα του σκηνοθέτη της ανθολογιακής ταινίας τρόμου Creepshow, η αλήθεια είναι πως οι horror fans περίμεναν κάτι περισσότερο όμως  παρότι η ταινία δεν εντυπωσίασε εξελίχτηκε σε ένα cult classic, που γνώρισε και δύο sequels.

    Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο Greg Nicotero, ειδικός στο special effects makeup, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως διάσημος από την συμμετοχή του στο σύμπαν του The Walking Dead, ανέλαβε την αναβίωση του franchise με τη μορφή μιας τηλεοπτικής σειράς.

    Η σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου στο κανάλι Shudder θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με το καθένα να έχει από δύο ιστορίες, σύνολο δηλαδή 12.

    Κάθε μία θα είναι γραμμένη και σκηνοθετημένη από διαφορετικούς καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκουμε ονόματα όπως ο David Bruckner (The Ritual), ο θρυλικός Tom Savini, ο μεγάλος Paul Dini, ο David J. Schow (The Crow), και φυσικά και ο Stephen King μαζί με το γιο του Joe Hill.

    Δείτε τα trailers που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από το κανάλι, στα οποία μπορούμε να δούμε πως η σειρά κρατάει το b-movie ύφος των ταινιών, το οποίο σίγουρα θα ευχαριστήσει τους fans αλλά δε ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσει αν τραβήξει νέο κοινό.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Creepshow trailer: Η cult classic ανθολογία τρόμου των Romero & King επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top