F The Intruder trailer: Τόλμησες να αγοράσεις το σπίτι του Dennis Quaid; - FilmBoy The Intruder trailer: Τόλμησες να αγοράσεις το σπίτι του Dennis Quaid; - FilmBoy
  • Latest News

    The Intruder trailer: Τόλμησες να αγοράσεις το σπίτι του Dennis Quaid;


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Sony Pictures το trailer της νέας της ταινίας, του ψυχολογικού θρίλερ The Intruder.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο στόρι του David Loughery (Obsessed), ένα νεαρό φρεσκοπαντρεμένο και ερωτευμένο ζευγάρι αγοράζει ένα πανέμορφο σπίτι στην Κομητεία Νάπα σε ύποπτα χαμηλή τιμή. 

    Ο ευγενικός πρώην ιδιοκτήτης του Charlie, στην οικογένεια του οποίου άνηκε το σπίτι εδώ και πολλές γενιές, τους παραδίδει τα κλειδιά, όμως μοιάζει να μην τους αφήνει στην ησυχία τους κάνοντας συνεχώς την εμφάνισή του. 

    Το ζευγάρι προσπαθεί να τον απωθήσει ευγενικά όμως οι "επισκέψεις" του γίνονται όλο και πιο ενοχλητικές...έως επικίνδυνες. 
    Ποιο μυστικό κρύβει το σπίτι και γιατί ο Charlie δε λέει να το αποχωριστεί;

    Το The Intruder έχει σκηνοθετήσει ο Deon Taylor (Traffik) και πρωταγωνιστούν οι Michael Ealy (Underworld Awakening), Meagan Good (The Unborn) και o Dennis Quaid στο ρόλο του ημίτρελου Charlie που μοιάζει και το πιο απολαυστικό κομμάτι της ταινίας.

    Δείτε το trailer...


    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Intruder trailer: Τόλμησες να αγοράσεις το σπίτι του Dennis Quaid; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top