F Reasonable Doubt trailer: Οι βάσιμες υποψίες του Dominic Cooper - FilmBoy Reasonable Doubt trailer: Οι βάσιμες υποψίες του Dominic Cooper - FilmBoy
  • Latest News

    Reasonable Doubt trailer: Οι βάσιμες υποψίες του Dominic Cooper


    Στην Αμερική υπάρχει η νοοτροπία ότι κάθε ταινία που βγαίνει τον μήνα Ιανουάριο είναι σκουπίδι, και ότι ο μόνος λόγος που επιλέγουν οι εταιρείες να κυκλοφορήσουν ταινία εκείνη την εποχή, το κάνουν για να ‘ξεφορτωθούν’ υλικό και …υποχρεώσεις.

    Αυτοί ξέρουν καλύτερα – άλλωστε, αυτοί είναι το Σύστημα.

    Παρόλα αυτά, η παρουσία των Dominic Cooper και Samuel L. Jackson στο Reasonable Doubt, σε κάνει να σκέφτεσαι ότι ίσως να αξίζει την ευκαιρία του.

    Πρόκειται για ένα θρίλερ αγωνίας και μυστηρίου, όπου ένας εισαγγελέας νομίζει ότι είναι υπεύθυνος για έναν hit-and-run θάνατο και αποσύρει τις κατηγορίες από τον κατηγορούμενο, νομίζοντας πως είναι αθώος.

    Αλλά ο μυστήριος τύπος δεν είναι τόσο αθώος και ετοιμάζεται να σκοτώσει ξανά.

    Το trailer που κυκλοφόρησε δυστυχώς δεν λέει λιγότερα από αυτά που διαβάσατε, και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι κινείται στα όρια του spoiler – εκτός κι αν υπάρχει κάποια μεγαλύτερη ανατροπή.

    Όπως και να’χει, το Reasonable Doubt - από τον σκηνοθέτη Peter P. Croudins - θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ και σε VoD, στις 17 Ιανουαρίου 2014.

    Η γνώμη σας;




    Reasonable Doubt trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Reasonable Doubt trailer: Οι βάσιμες υποψίες του Dominic Cooper Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top