F 1917 trailer: Ο Sam Mendes μας στέλνει σε αποστολή αυτοκτονίας στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου! - FilmBoy 1917 trailer: Ο Sam Mendes μας στέλνει σε αποστολή αυτοκτονίας στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου! - FilmBoy
  • Latest News

    1917 trailer: Ο Sam Mendes μας στέλνει σε αποστολή αυτοκτονίας στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου!



    Μετά το φιάσκο του Spectre, ο Sam Mendes χρειαζόταν ένα δυναμικό comeback και το 1917 μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό.

    Ο σκηνοθέτης του Jarhead επιστρέφει στα πεδία των μαχών, και συγκεκριμένα στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, εκεί όπου σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο, δύο νεαροί στρατιώτες αναλαμβάνουν μία εξαιρετικά κρίσιμη αποστολή, να διασχίσουν εχθρικό έδαφος και να μεταφέρουν ένα σημαντικό μήνυμα ώστε να ανασταλεί μια επίθεση που θα οδηγήσει στο θάνατο εκατοντάδων στρατιωτών, μεταξύ των οποίων και τον αδερφό ενός εκ των δυο.

    Το σενάριο έγραψε η Krysty Wilson-Cairns μαζί με τον Sam Mendes και πρωταγωνιστούν οι George MacKay (Marrowbone) και Dean-Charles Chapman (The Commuter). 
    Δίπλα τους θα δούμε σε μικρότερους ρόλους τους Colin Firth, Andrew Scott, Mark Strong, Benedict Cumberbatch και Richard Madden.

    Το 1917 προφανώς έχει βλέψεις για τα μεγάλα βραβεία και θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα των προσεχών Χριστουγέννων. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 1917 trailer: Ο Sam Mendes μας στέλνει σε αποστολή αυτοκτονίας στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top