F Comic-Con 2019: Πέντε νέες σειρές έρχονται στο Disney+ για να γεφυρώσουν το χάσμα του MCU! - FilmBoy Comic-Con 2019: Πέντε νέες σειρές έρχονται στο Disney+ για να γεφυρώσουν το χάσμα του MCU! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2019: Πέντε νέες σειρές έρχονται στο Disney+ για να γεφυρώσουν το χάσμα του MCU!


    Μπορεί όταν αναφερόμασταν στο MCU, το μυαλό μας να πήγαινε απευθείας στις κινηματογραφικές ταινίες, όμως ξεχνάμε πως, έστω και τυπικά, έστω κι αν δεν υπάρχει πραγματικό cross-over, και οι τηλεοπτικές σειρές διαδραματιζόταν στο ίδιο σύμπαν. 


    Με το Disney+ να βρίσκεται μόλις τρεις μήνες από τη πρεμιέρα του, αυτό αναμένεται να αλλάξει, με τα σύνορα του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού σύμπαντος να σπάνε και τους αγαπημένους μας υπερήρωες να αρχίζουν τα πέρα-δώθε, με τους Falcon, Winter Soldier, Scarlet Witch, Vision, Loki και Hawkeye να αποκτούν τις δικές τους σειρές.

    Πάμε να δούμε τι μάθαμε γι' αυτές στην αποκάλυψή τους στην Comic-Con...



    The Falcon and The Winter Solider (Φθινόπωρο 2020)


    Η πρώτη τηλεοπτική σειρά που συμπεριλαμβάνεται και τυπικά στη 4η Φάση του MCU, με τους Anthony Mackie (για πρώτη φορά με την ασπίδα του Captain America), Sebastian Stan, Daniel Brühl και Emily VanCamp να επιστρέφουν στους ρόλους τους, συνεχίζοντας την ιστορία των χαρακτήρων μετά το Endgame.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Malcolm Spellman (Empire).


    WandaVision (Άνοιξη 2021)


    Ο Kevin Fiege αναφέρθηκε σε μια πραγματικά πρωτότυπη σειρά, με την Elizabeth Olsen να κρατάει το πρωταγωνιστικό ρόλο ως Scarlet Witch και τον Paul Bettany ως Vision να μπαίνει στο παιχνίδι λίγο παρακάτω. 

    Στη σειρά θα συμπρωταγωνιστεί και η Monica Rambeau, η μικρή κόρη της Maria Rambeau που γνωρίσαμε στο Captain Marvel, την οποία θα υποδυθεί η Teyonah Parris.
    Το WandaVision είναι μια δημιουργία της Jac Schaeffer (Black Widow) και θα λειτουργεί και ως lead-in για το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.


    Loki (Άνοιξη 2021)


    Ο Loki είναι ίσως ο πιο αγαπημένος villain/anti-hero του MCU
    Παρότι ο Tom Hiddleston έχει δηλώσει αρκετές φορές (από την εποχή του Thor 2 αν θυμάμαι καλά) πως κρεμάει τη στολή του, όλο και επιστρέφει, και μετά τα γεγονότα του Endgame, θα τον δούμε να αποκτάει τη δική του τηλεοπτική σειρά!
    Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Waldron (HarmonQuest) και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το cast που θα τον συνοδεύει.


    What If...? (Καλοκαίρι 2021)


    Εδώ έχουμε την πιο -κυριολεκτικά- εναλλακτική σειρά της Marvel, η οποία θα είναι animated και βασισμένη στην ομότιτλη σειρά κόμικ θα καταπιάνεται με υποθετικές καταστάσεις, όπως..What If Spider-Man had joined the Fantastic Four! 

    Το μόνο που έχει γίνει γνωστό γι' αυτή είναι πως ο Jeffrey Wright (Westworld) θα έχει ρόλο συνδετικού κρίκου/αφηγητή σε αυτές τις ιστορίες.


    Hawkeye (Φθινόπωρο 2021)


    Ήταν ένας από τους "ριγμένους" των Avengers. 
    Η Black Widow έστω και μετά θάνατον, τα κατάφερε να αποκτήσει τη δική της ταινία με τον Hawkeye να μη τα καταφέρνει αλλά να παίρνει το... next best thing. 
    Η σειρά βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια παραγωγής, όμως έγινε γνωστό η πλοκή θα καταπιάνεται με τη διαδοχή του τίτλου από τον Clint Barton, που είναι πια ο Ronin, στην Kate Bishop
    Ο Jeremy Renner θα έχει φυσικά το πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.


    Το panel ήταν αποκλειστικά στοχευμένο στις νέες σειρές του Disney+, έτσι δεν έγινε οποιαδήποτε αναφορά στις Marvel σειρές που έχουν ανακοινωθεί από άλλα κανάλια, όμως το Ghost Rider και το Helstrom του Hulu.

    Το γεγονός πως το κινηματογραφικό και το τηλεοπτικό MCU θα είναι πια αλληλένδετα είναι δίκοπο μαχαίρι, αναγκάζοντας τους θεατές των ταινιών να πρέπει να παρακολουθούν και τις σειρές, τουλάχιστον κάποιες απ' αυτές. 
    Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί που θα το έκαναν ούτως ή άλλως και ενθουσιάζονται με τα crossovers που σίγουρα θα υπάρξουν, όμως τι γίνεται με τους υπόλοιπους;

    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2019: Πέντε νέες σειρές έρχονται στο Disney+ για να γεφυρώσουν το χάσμα του MCU! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top