F Jay and Silent Bob Reboot trailer: Οι αγαπημένοι μας μαστούρηδες επιστρέφουν... επιτέλους! - FilmBoy Jay and Silent Bob Reboot trailer: Οι αγαπημένοι μας μαστούρηδες επιστρέφουν... επιτέλους! - FilmBoy
  • Latest News

    Jay and Silent Bob Reboot trailer: Οι αγαπημένοι μας μαστούρηδες επιστρέφουν... επιτέλους!


    Ήταν τα τοτέμ της indie αμερικάνικης κωμωδίας των 90's με τους Jay και Silent Bob, alter egos των Jason Mewes και Kevin Smith να γίνονται fan favorites παρότι δεν ήταν ποτέ πρωταγωνιστές. 
    Αυτό έγινε για πρώτη φορά το 2001 στο Jay and Silent Bob Strike Back, όταν οι Bluntman and Chronic, οι superhero χαρακτήρες των Jay και Silent Bob έγιναν ταινία χωρίς την άδειά τους, και οι δύο τρελάρες έβαλαν στόχο να την καταστρέψουν.

    Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, ο Kevin Smith έκανε κάποιες κακές επιλογές και κατέληξε να παρουσιάζοντας vlogs και comic-book εκπομπές. 

    Προσφάτως πήρε κάπως τα πάνω του χάρη στη συνεργασία του με το Arrowverse και μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που τον άφησε κυριολεκτικά μισό, είπε να κάνει ένα reboot.. κυριολεκτικά, αναβιώνοντας το ονομαζόμενο View Askewniverse με το Jay and Silent Bob Reboot.

    Η ταινία αποτελεί sequel του Jay and Silent Bob Strike Back και όπως είπε ο ίδιος ο Smith χαριτολογώντας, είναι κυριολεκτικά η ίδια ταινία πάλι από την αρχή! 

    Το στόρι είναι πρακτικά το ίδιο, με το δίδυμο να προσπαθεί να σταματήσει τη παραγωγή του reboot του Bluntman and Chronic!

    Προς μεγάλη μας χαρά βλέπουμε πως το αναρχικό, αιρετικό χιούμορ της σειράς έχει επιστρέψει, με τη διαφορά πως είναι λίγο περίεργο να το βλέπεις να ξεστομίζεται από τους 50ριδες πια πρωταγωνιστές!
    Όπως και στη προηγούμενη ταινία, τα cameos είναι αμέτρητα με όλο το τρελό παρεάκι που έφτιαξε τότε να επιστρέφει και να φέρνουν μαζί τους κι άλλους τόσους.

    Το Jay and Silent Bob Reboot έρχεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο. 

    Δείτε το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jay and Silent Bob Reboot trailer: Οι αγαπημένοι μας μαστούρηδες επιστρέφουν... επιτέλους! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top