F Them That Follow trailer: Φανατικές αιρέσεις, οικογενειακά μυστικά και πολλά φίδια στο ψυχολογικό θρίλερ με την Olivia Colman - FilmBoy Them That Follow trailer: Φανατικές αιρέσεις, οικογενειακά μυστικά και πολλά φίδια στο ψυχολογικό θρίλερ με την Olivia Colman - FilmBoy
  • Latest News

    Them That Follow trailer: Φανατικές αιρέσεις, οικογενειακά μυστικά και πολλά φίδια στο ψυχολογικό θρίλερ με την Olivia Colman


    Ήταν μία από τις ταινίες του περσινού Sundance που ξεφούσκωσε πολύ γρήγορα. 

    Χάρη στο εξαιρετικό της cast και το ενδιαφέρον στόρι δημιούργησε έντονο hype το οποίο όμως αμέσως μετά τη προβολή, έγινε αέρας, με τις πολύ μέτριες κριτικές να το βάζουν στο συρτάρι με τα διαμαντάκια που αποδείχτηκαν άνθρακας. 
    Αφού συνέχισε τη πορεία του σε διάφορα αμερικάνικα φεστιβάλ, περίπου 8 μήνες αργότερα, βρήκε το δρόμο του για τις αίθουσες.

    Το Them That Follow μας πάει στη καρδιά των Απαλαχίων Όρων, εκεί όπου απομονωμένοι, στα βάθη του δάσους, ζει μια σέκτα Πεντηκοστιανών, οι οποίοι χρησιμοποιούν δηλητηριώδη φίδια για να αποδείξουν την υποταγή τους στο Θεό. 

    Όταν η κόρη του πάστορα ετοιμάζεται να παντρευτεί, ένα επικίνδυνο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια που την φέρνει αντιμέτωπη με τον ίδιο της το πατέρα.

    Δημιουργοί της ταινίας είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι Brittany Poulton και Daniel Savage, με το βασικό cast να απαρτίζεται από τους Alice Englert (Beautiful Creatures), Walton Goggins (Ant-Man and the Wasp), Thomas Mann (Kong: Skull Island), Olivia Colman (The Favourite), Jim Gaffigan (Chappaquiddick), Lewis Pullman (Bad Times at the El Royale) και Kaitlyn Dever (Booksmart).

    Το Them That Follow θα βγει στις αίθουσες στις αρχές Αυγούστου και για να είμαι ειλικρινής δε το βλέπω να αργεί να κάνει την εμφάνισή του σε vod και streaming πλατφόρμες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Them That Follow trailer: Φανατικές αιρέσεις, οικογενειακά μυστικά και πολλά φίδια στο ψυχολογικό θρίλερ με την Olivia Colman Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top