F Booksmart trailer: Η Olivia Wilde σκηνοθετεί μία από τις καλύτερες coming-of-age κωμωδίες της δεκαετίας (;) - FilmBoy Booksmart trailer: Η Olivia Wilde σκηνοθετεί μία από τις καλύτερες coming-of-age κωμωδίες της δεκαετίας (;) - FilmBoy
  • Latest News

    Booksmart trailer: Η Olivia Wilde σκηνοθετεί μία από τις καλύτερες coming-of-age κωμωδίες της δεκαετίας (;)


    Πριν περίπου ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό πως η Olivia Wilde θα έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μια νεανική κομεντί. 
    Η καριέρα της ηθοποιού δεν είναι και στα καλύτερά της και μια απόπειρα σε κάτι διαφορετικό φαινόταν ως σωστή κίνηση αλλά κανείς δεν περίμενε πως όταν η ταινία που μόλις έκανε πρεμιέρα στο SXSW θα χαρακτηριζόταν ως μία από τις καλύτερες coming-of-age ταινίες της δεκαετίας!

    Η Molly και η Amy είναι δυο κολλητές που τελειώνουν το λύκειο. 

    Σε όλα τους τα σχολικά χρόνια ήταν υπόδειγμα μαθητριών, έκανα τα πάντα για να περάσουν στα κολέγια της επιλογής τους και τα κατάφεραν. 
    Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να το ρίξουν έξω, και αποφασίζουν μέσα σε μια νύχτα να κάνουν ότι τρέλα και να σπάσουν ότι κανόνες δεν έσπασαν όλα αυτά τα χρόνια!

    Το σενάριο του Booksmart έγραψαν οι Emily Halpern & Sarah Haskins (Trophy Wife), Katie Silberman (Isn't It Romantic) και Susanna Fogel (The Spy Who Dumped Me) και πρωταγωνιστούν οι Beanie Feldstein (Lady Bird) και Kaitlyn Dever (Beautiful Boy), με τους Jason Sudeikis, Lisa Kudrow και Will Forte να τους συνοδεύουν.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Booksmart trailer: Η Olivia Wilde σκηνοθετεί μία από τις καλύτερες coming-of-age κωμωδίες της δεκαετίας (;) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top