F Ready or Not trailer: Αν τα πεθερικά σας καλέσουν να παίξετε... κρυφτούλι, φύγετε τρέχοντας! - FilmBoy Ready or Not trailer: Αν τα πεθερικά σας καλέσουν να παίξετε... κρυφτούλι, φύγετε τρέχοντας! - FilmBoy
  • Latest News

    Ready or Not trailer: Αν τα πεθερικά σας καλέσουν να παίξετε... κρυφτούλι, φύγετε τρέχοντας!


    Παρότι οι κωμωδίες τρόμου είναι ένα αγαπημένο υπο-είδος του horror, σπάνια τις βλέπουμε να φτάνουν μέχρι τις σκοτεινές αίθουσες, με τις περισσότερες να καταλήγουν απευθείας σε home video.

    Το Ready or Not είναι μια σπάνια εξαίρεση, και απ' ότι φαίνεται, μοιάζει να είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη, με τη ταινία, τα δικαιώματα της οποίας χρυσοπλήρωσε η Fox Searchlight, να δείχνει διασκεδαστικότατη!

    Η Grace μόλις παντρεύτηκε το γόνο της βαθύπλουτης αλλά και εκκεντρικής οικογένειας La Domas. 

    Στο πρώτο οικογενειακό τραπέζι, όπως μαθαίνει, η οικογένεια παίζει παροδιακά.. κρυφτό, με τη νύφη να πρέπει να κρυφτεί κάπου στο σπίτι και όλοι οι άλλοι την ψάχνουν. 
    Αυτό που ξέχασαν να της πουν είναι πως δε ψάχνουν να την βρουν αλλά να την σκοτώσουν!

    Το σενάριο έγραψαν οι Ryan Murphy (Minutes Past Midnight) και Guy Busick (Urge) και το σκηνοθετούν οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (Devil's Due).

    Πρωταγωνιστούν οι Samara Weaving (The Babysitter), Mark O'Brien (The Front Runner), Andie MacDowell (Only the Brave), Henry Czerny (Remember) και Adam Brody (Shazam).

    Το Ready or Not φτάνει στις αίθουσες στα τέλη του καλοκαιριού. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ready or Not trailer: Αν τα πεθερικά σας καλέσουν να παίξετε... κρυφτούλι, φύγετε τρέχοντας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top