F Downton Abbey trailer: Ο Πύργος του Downton ανοίγει τις πόρτες του στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Downton Abbey trailer: Ο Πύργος του Downton ανοίγει τις πόρτες του στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Downton Abbey trailer: Ο Πύργος του Downton ανοίγει τις πόρτες του στη μεγάλη οθόνη!


    Ήταν η σειρά που μας έκανε να αναρωτηθούμε, πως γίνεται να μας αρέσει τόσο πολύ μια... σαπουνόπερα πολυτελείας; 
    Το ηθογραφικό δράμα του Julian Fellowes άφησε εποχή με τις 6 σεζόν του σίγουρα να μην είναι ισάξιες, όμως να ολοκληρώνονται τη κατάλληλη στιγμή, αφήνοντας την οικογένεια Crowley να συνεχίζει τη ζωή της στην επαρχία του Yorkshire.

    Το Downton Abbey δεν ήταν μια σειρά που πραγματικά "τελειώνει", και υπήρχε πάντα η πιθανότητα αναβίωσης, όμως μια κινηματογραφική επιστροφή δεν ήταν αυτό που φανταζόμασταν. 

    Κι όμως, μόλις 4 χρόνια μετά το φινάλε (πότε πέρασαν!), το ITV σε συνεργασία με την Carnival Films μας επιστρέφουν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα για χάρη μιας... βασιλικής επίσκεψης!

    Σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο επιμελήθηκε και πάλι ο Fellowes, βρισκόμαστε στα 1927, δύο χρόνια από τα επεισοδιακά Χριστούγεννα του τελευταίου special επεισοδίου, με τον Πύργο του Downton να φοράει τα καλά του, τα καλύτερά του, και όλο το προσωπικό να επιστρέφει στις θέσεις του για μια επίσημη επίσκεψη, εκείνη του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ και της Βασίλισσας Μαίρη του Τεκ.

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ένας από τους βετεράνους της σειράς, ο Michael Engler, με ολόκληρο το cast να επιστρέφει στις θέσεις του, με εξαίρεση τον Ed Speleers και την Lily James

    Πολλά θα είναι όμως και τα νέα πρόσωπα, με τους Imelda Staunton, Geraldine James, Tuppence Middleton, Simon Jones, David Haig, Kate Phillips και Stephen Campbell Moore να ολοκληρώνουν τη διανομή.

    Το Downton Abbey θα δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου. 

    Απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Downton Abbey trailer: Ο Πύργος του Downton ανοίγει τις πόρτες του στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top