F Blinded By Light trailer: Η μουσική του Bruce Springsteen αλλάζει τη ζωή ενός εφήβου - FilmBoy Blinded By Light trailer: Η μουσική του Bruce Springsteen αλλάζει τη ζωή ενός εφήβου - FilmBoy
  • Latest News

    Blinded By Light trailer: Η μουσική του Bruce Springsteen αλλάζει τη ζωή ενός εφήβου


    Η μεγάλη επιτυχία του Bend It Like Beckham δε μπόρεσε να συνεχιστεί για τη δημιουργό του, Gurinder Chadha να αποτυγχάνει να βρει ένα project που να συνδέει το ίδιο καλά την Ινδική με τη Βρετανική κουλτούρα. 

    Δύο χρόνια μετά το μέτριο Viceroy's House, η Chadha επιστρέφει με μια νέα νεανική κομεντί, έχοντας όμως αυτή τη φορά έναν σημαντικό σύμμαχο, τον... The Boss!

    Ο Javed είναι ένας Βρετανός έφηβος πακιστανικής καταγωγής που ζει στη μικρή πόλη του Luton στα 1987. 

    Εν μέσω ρατσιστικών και οικονομικο-κοινωνικών αναταράξεων, ο Javed αναζητά μια διέξοδο, έναν τρόπο έκφρασης και ελευθερίας, και τη βρίσκει στη μουσική του Bruce Springsteen. 
    Παρότι ούτε η παραδοσιακή οικογένειά του ούτε οι disco φίλοι του μοιάζουν να τον καταλαβαίνουν, εκείνος, με τα από τα τραγούδια του The Boss βρίσκει το κουράγιο να αποκτήσει τη δική του φωνή.

    Το Blinded By Light έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance όπου τα πήγε πολύ καλά και προς τα τέλη του καλοκαιριού βγαίνει και στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blinded By Light trailer: Η μουσική του Bruce Springsteen αλλάζει τη ζωή ενός εφήβου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top