F Ad Astra trailer: Ο Brad Pitt ψάχνει το πατέρα του και σώζει την ανθρωπότητα από το διάστημα! - FilmBoy Ad Astra trailer: Ο Brad Pitt ψάχνει το πατέρα του και σώζει την ανθρωπότητα από το διάστημα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ad Astra trailer: Ο Brad Pitt ψάχνει το πατέρα του και σώζει την ανθρωπότητα από το διάστημα!


    Ο James Gray ήταν ένας σκηνοθέτης που έκανε κυριολεκτικά καριέρα ακροβατώντας, επιτυχημένα ομολογουμένως, μεταξύ Hollywood και indie σκηνής. 
    Μετά τη (μερική) αποτυχία του The Immigrant όμως, φάνηκε πως άρχισε να.. γέρνει προς τη μία πλευρά. 
    Με το The Lost City of Z έδειξε μια τάση προς πιο mainstream κατευθύνσεις, και με το Ad Astra μάλλον κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του, με μια ρεαλιστική μεν, διαστημική περιπέτεια με εξωγήινους που απειλούν την ανθρωπότητα δε!

    Η ταινία πέρασε μια ύποπτα μεγάλη περίοδο στο post-production, αλλάζοντας μια-δυο φορές ημερομηνία πρεμιέρας και την Fox να μην αποκαλύπτει ούτε μισό still της. 

    Το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει αν ο καπνός έκρυβε και φωτιά, όμως το trailer που μόλις δόθηκε αναπάντεχα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο στόρι, ο Roy McBride είναι ένας αστροναύτης που ταξιδεύει μέχρι την άκρη του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να ξετυλίξει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga (Warcraft), Liv Tyler (Wildling) και Donald Sutherland (The Leisure Seeker).

    Το Ad Astra θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. 

    Δείτε το υποτιτλισμένο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ad Astra trailer: Ο Brad Pitt ψάχνει το πατέρα του και σώζει την ανθρωπότητα από το διάστημα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top