F The Goldfinch trailer: Nicole Kidman και Sarah Paulson στη διασκευή της πολυβραβευμένης Καρδερίνας - FilmBoy The Goldfinch trailer: Nicole Kidman και Sarah Paulson στη διασκευή της πολυβραβευμένης Καρδερίνας - FilmBoy
  • Latest News

    The Goldfinch trailer: Nicole Kidman και Sarah Paulson στη διασκευή της πολυβραβευμένης Καρδερίνας


    Βραβευμένη με το Πούλιτζερ το 2014, η Καρδερίνα της Donna Tartt, δεν άργησε να βρει το δρόμο της προς τη μεγάλη οθόνη, με τις Warner Bros και Amazon να συνεργάζονται για να μας δώσουν μια ταινία που φαίνεται ικανή να αφήσει το στίγμα της στη κινηματογραφική χρονιά.

    Ο Theo είναι ένα 13χρονο αγόρι που επισκέπτεται το The Met με τη μητέρα του για να θαυμάσουν τα έργα τέχνης. 

    Μια τρομοκρατική επίθεση όμως την ώρα που βρίσκονται εκεί του αλλάζει τη ζωή, με τη μητέρα του να είναι ένα από τα θύματα, και εκείνον να καταφέρνει να βγει από τα χαλάσματα, και στο πανικό του να παίρνει μαζί τον πίνακα Καρδερίνα του Carel Fabritius. 
    Η τύχη τον οδηγεί να ζει στο Las Vegas με τον αλκοολικό πατέρα του και να είναι μπλεγμένος σε πλαστογραφίες έργων τέχνης.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Peter Straughan (The Snowman), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον John Crowley (Brooklyn). 

    Πρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort (Baby Driver), Nicole Kidman, Sarah Paulson (Glass), Luke Wilson (Middle Men), Jeffrey Wright (Hold the Dark), Ashleigh Cummings (Tomorrow, When the War Began), Finn Wolfhard (It), Aneurin Barnard (Dunkirk) και ο μικρός Oakes Fegley (Wonderstruck).

    Το The Goldfinch θα κάνει πρεμιέρα στην αρχή της νέας σεζόν. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Goldfinch trailer: Nicole Kidman και Sarah Paulson στη διασκευή της πολυβραβευμένης Καρδερίνας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top