F The Art of Racing in the Rain trailer: Ο Kevin Costner είναι ένα... γκόλντεν ριτρίβερ στη νέα σκυλοταινία της Fox - FilmBoy The Art of Racing in the Rain trailer: Ο Kevin Costner είναι ένα... γκόλντεν ριτρίβερ στη νέα σκυλοταινία της Fox - FilmBoy
  • Latest News

    The Art of Racing in the Rain trailer: Ο Kevin Costner είναι ένα... γκόλντεν ριτρίβερ στη νέα σκυλοταινία της Fox


    Μετά την Universal και την Sony, και η Fox μπαίνει στο παιχνίδι των σκυλοταινιών που προσφάτως μοιάζουν να έχουν ξαναγίνει της μόδας, με το The Art of Racing in the Rain.

    Βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του Garth Stein, η ταινία μας διηγείται τη γλυκόπικρη ζωή του Enzo, ενός γκόλντεν ριτρίβερ από τη στιγμή που ως κουτάβι το υιοθετεί ο οδηγός αγώνων ταχύτητας Denny Swift και ζει μαζί του μια ολόκληρη ζωή γεμάτη συγκινήσεις.

    Τη διασκευή του σεναρίου έχει γράψει ο Mark Bomback (Unstoppable) και το σκηνοθέτησε ο Simon Curtis (Goodbye Christopher Robin).

    Το The Art of Racing in the Rain που θα είναι από τις πρώτες ταινίες της Fox που θα κυκλοφορήσουν υπό τη σκέπη της νέας της μαμάς Disney, θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις αρχές Αυγούστου και στα μέρη μας λίγο αργότερα, προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Πρωταγωνιστούν οι Milo Ventimiglia (Creed II) και Amanda Seyfried (First Reformed), με τον Kevin Costner να δανείζει τη φωνή του στο σκυλάκο.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Art of Racing in the Rain trailer: Ο Kevin Costner είναι ένα... γκόλντεν ριτρίβερ στη νέα σκυλοταινία της Fox Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top