F Gentleman Jack trailer: Η αληθινή ιστορία της πρώτης ...ανδρογυναίκας έρχεται στο HBO - FilmBoy Gentleman Jack trailer: Η αληθινή ιστορία της πρώτης ...ανδρογυναίκας έρχεται στο HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Gentleman Jack trailer: Η αληθινή ιστορία της πρώτης ...ανδρογυναίκας έρχεται στο HBO


    Στη δημοσιότητα δόθηκε από το HBO το trailer της νέας σειράς Gentleman Jack, βασισμένης στην αληθινή ιστορία της Anne Lister.

    Η Anne γεννήθηκε το 1792 και ήταν το πέμπτο παιδί και η μεγαλύτερη κόρη του Βρετανού αξιωματικού Jeremy Lister και της Rebecca Battle. 

    Από πολύ μικρή ηλικία ήταν απολύτως συνειδητοποιημένη για τη σεξουαλικότητά της κάνοντας σχέσεις με κορίτσια από 13 ετών όταν ακόμα βρισκόταν σε οικοτροφείο, κάτι που την οδήγησε μέχρι και στο σανατόριο. 
    Η εύπορη οικογένεια της έδωσε την ευκαιρία να διαβάσει και να ταξιδέψει εκτεταμένα, κατά τη διάρκεια των οποίων κατέγραφε τις εμπειρίες της σε ημερολόγια, τις εμπειρίες όχι μόνο από τα ταξίδια αλλά και από τις ερωτικές της περιπέτειες..

    Βασισμένη σε αυτά τα ημερολόγια η Sally Wainwright των Last Tango in Halifax και Scott & Bailey, ανέλαβε να μας παρουσιάσει στο Gentleman Jack τη περίοδο της ζωής της, από τη στιγμή που σε ηλικία 45 ετών κληρονόμησε από τη θεία το ιστορικό Shibden Hall και αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί εκεί, όμως ο τρόπος ζωής της και η ανδρόγυνη συμπεριφορά και όψη της, ξένισε ιδιαιτέρως τη κοινωνία της εποχής.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο στο Gentleman Jack έχει η Suranne Jones, και δίπλα της εμφανίζονται οι Sophie Rundle (Peaky Blinders), Gemma Whelan (Game of Thrones), Timothy West (EastEnders) και Gemma Jones (God's Own Country).

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gentleman Jack trailer: Η αληθινή ιστορία της πρώτης ...ανδρογυναίκας έρχεται στο HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top