F Chambers trailer: Μια στοιχειωμένη καρδιά τρομοκρατεί τη νέα της ιδιοκτήτρια στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy Chambers trailer: Μια στοιχειωμένη καρδιά τρομοκρατεί τη νέα της ιδιοκτήτρια στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Chambers trailer: Μια στοιχειωμένη καρδιά τρομοκρατεί τη νέα της ιδιοκτήτρια στη νέα σειρά του Netflix


    Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το trailer της νέας σειράς μυστηρίου... και ολίγον τρόμου, με τίτλο Chambers.

    Η ιστορία ξεκινάει με την αναπάντεχη καρδιακή προσβολή της έφηβης Sasha, που χρειάζεται μεταμόσχευση και η τύχη φέρνει στο δρόμο της τη καρδιά της συμμαθήτριας της, Becky. 

    Παρότι η σωματική υγεία της φαίνεται να έχει επανέλθει, δε συμβαίνει το ίδιο και με την ψυχική, με το μυστήριο που καλύπτει τον τρόπο που η καρδιά της Becky έφτασε σε εκείνη να την κατατρώει, και όσο ψάχνει την αλήθεια, κάτι διαβολικό φαίνεται και βγαίνει στην επιφάνεια.

    Δημιουργός της σειράς είναι η άγνωστη Leah Rachel, με την πιο έμπειρη Akela Cooper (Luke Cage, The 100) να έχει αναλάβει τα day-to-day καθήκοντα ως showrunner.

    Πρωταγωνιστούν οι νέοι Sivan Alyra Rose, Griffin Powell-Arcand, Lilliya Reid και Nicholas Galitzine, και οι παλιοί Uma Thurman (The House That Jack Built), Tony Goldwyn (Mark Felt) και Marcus LaVoi (Den of Thieves).

    Το Chambers, με τίτλο Σκιά στην Καρδιά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Απριλίου

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chambers trailer: Μια στοιχειωμένη καρδιά τρομοκρατεί τη νέα της ιδιοκτήτρια στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top