F ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ - THE SPY NEXT DOOR - FilmBoy ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ - THE SPY NEXT DOOR - FilmBoy
  • Latest News

    ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ - THE SPY NEXT DOOR


    Η συνεχιζόμενη άρνηση του Jakie Chan να γίνει ο αγαπημένος ήρωας Kung Fu του Hollywood προς όφελος της τσέπης του (κοινώς αρπαχτές), έχει ως αποτέλεσμα ταινίες όπως το The Spy Next Door.

    Και να πεις ότι δεν έχει προτάσεις για να ενισχύσει το ανατολικό του προφίλ...το αντίθετο.

    Η παρουσία του Brian Levant στη καρέκλα του σκηνοθέτη δε μου αφήνει καμία αμφιβολία για το περί τίνος πρόκειται.

    Κοιτάω στις προηγούμενες δουλειές του και ...κλαίω:
    Scooby-Doo, The Flintstones, Snow Dogs, Beethoven!

    Ο Jakie Chan υποδύεται έναν πωλητή στυλό ως βιτρίνα ενώ στη πραγματικότητα έναν διεθνή κατάσκοπο δανεισμένο από την Κίνα στη CIA.

    Δουλεύει μαζί με δυο ακόμα πράκτορες (Billy Ray Cyrus και George Lopez), και η αποστολή του είναι να βρει έναν Ρώσο κατάσκοπο ο οποίος ψάχνει να βρει μια φόρμουλα που μετατρέπει το πετρέλαιο σε σκόνη!

    Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να κερδίσει τη καρδιά μιας ανύπαντρης μητέρας (Amber Valletta) τριών (!) παιδιών, τα οποία δεν τον χωνεύουν, βοηθώντας την στο babysitting!


    Όπως είναι ολοφάνερο ότι θα γίνει, οι δυο κόσμοι του μπερδεύονται μεταξύ τους (ο Ρώσος ξέρει για τα παιδιά και ...) και παρακολουθούμε τα ακροβατικά του Jakie με ίχνη από χιούμορ που θα πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις.

    Είπαμε, αν δεις τα βιογραφικά, είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι μια παιδική ταινία... για μικρούς, γεμάτη κλισέ και ψευτο-ξυλο.

    Η ταινία θάβεται από όποιον μιλάει αγγλικά και είχε τη ‘τύχη’ να την παρακολουθήσει, και με τα σχεδόν 13 εκατομύρια δολάρια που έκανε στο άνοιγμα του μάλλον ευχαριστώ θα πρέπει να πει.

    Άλλωστε, το Hollywood στηρίζεται οικονομικά από τις ηλικίες 8-15 ετών, όσο κι αν δυσκολεύεστε να το καταλάβετε.

    Όσο για τον Jakie Chan, μπορεί να έχει ακόμα μια εκτίμηση εμπορικά στην Αμερική και να του εμπιστεύονται τα λεφτά τους, αλλά με τέτοιες ταινίες γρήγορα θα τη χάσει.

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα τη περασμένη εβδομάδα (18 Γενάρη) και στην Ελλάδα η Village Films το έχει ανακοινώσει για 11 Μαρτίου

    Δείτε το trailer.   

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ - THE SPY NEXT DOOR Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top