F Dora and the Lost City of Gold trailer: Η Paramount φέρνει την Ντόρα την Εξερευνήτρια στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Dora and the Lost City of Gold trailer: Η Paramount φέρνει την Ντόρα την Εξερευνήτρια στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Dora and the Lost City of Gold trailer: Η Paramount φέρνει την Ντόρα την Εξερευνήτρια στη μεγάλη οθόνη!


    Κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει μια σειρά γιατί δεν αρέσει στους ενήλικες, από τη στιγμή που είναι φτιαγμένη για παιδιά προσχολικής ηλικίας. 
    Αλλά πραγματικά δε μπορείς να κρατηθείς, με την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια να είναι ότι πιο αχώνευτο έχει βγει σε παιδική σειρά! 
    Το περίεργο είναι πως, από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον, την ίδια άποψη έχουν και πολλά παιδιά, άρα δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ο χαρακτήρας και οι περιπέτειες της ηρωίδας του Nickelodeon ήταν γενικά αγαπητές στο ελληνικό κοινό.

    Εν πάση περιπτώσει, η σειρά είχε τεράστια επιτυχία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και η Paramount σε συνεργασία με την Platinum Dunes του Michael Bay αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί.

    Το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς έγραψαν οι Nicholas Stoller (Storks) και Matthew Robinson (Monster Trucks) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο James Bobin (Alice Through the Looking Glass).

    Πρωταγωνιστούν οι Isabela Moner (Instant Family), Eva Longoria (Overboard), Michael Peña (The Mule), Eugenio Derbez (The Nutcracker and the Four Realms) και η Q'orianka Kilcher (Hostiles).

    Για το trailer του Dora and the Lost City of Gold που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορείς να πεις πως είναι ιδιαίτερα πιστό στο πρωτότυπο, αφού είναι εξίσου ελεεινό! 

    Δείτε το... αν αντέχετε!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dora and the Lost City of Gold trailer: Η Paramount φέρνει την Ντόρα την Εξερευνήτρια στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top