F The Professor and the Madman trailer: Mel Gibson και Sean Penn γράφουν το πρώτο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης - FilmBoy The Professor and the Madman trailer: Mel Gibson και Sean Penn γράφουν το πρώτο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης - FilmBoy
  • Latest News

    The Professor and the Madman trailer: Mel Gibson και Sean Penn γράφουν το πρώτο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης


    Με τα δικαστικά προβλήματα στα οποία βρέθηκε χωμένη η ταινία, αρκετοί πιστέψαμε πως το The Professor and the Madman θα ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι γραφείο δικηγόρου ή παραγωγού και θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να τη δούμε. 
    Τελικά μπορεί όντως να χρειάστηκε λίγο παραπάνω, αλλά έστω και χωρίς την ευλογία των δημιουργών της, θα κάνει πολύ σύντομα την εμφάνισή της στις σκοτεινές αίθουσες.

    Τα δικαιώματα του βιβλίου The Surgeon of Crowthorne αγοράστηκαν από τον Mel Gibson το 1999 και χρειάστηκε να φτάσουμε στα 2016 για να μπορέσει η ταινία να μπει στο δρόμο της. 

    Ωστόσο, η συνεργασία των συμπαραγωγών Icon Entertainment (του Gibson) και της Voltage Pictures δεν ήταν καθόλου αρμονική, με τη δεύτερη να παίρνει τα δικαιώματα του τελικού μοντάζ και να αρνείται τις επιπλέον πέντε μέρες γυρισμάτων. 
    Το θέμα πήγε στα δικαστήρια, με την Icon να βγαίνει χαμένη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση του ονόματος του σκηνοθέτη Farhad Safinia από τα credits και την άρνηση και του ίδιου και του Gibson να συμμετέχουν στη προώθησή της.

    Όπως και να έχει, σε όποια μορφή κι αν τελικά το δούμε, το The Professor and the Madman είναι έτοιμο και θα αναλάβει να μας διηγηθεί την αληθινή ιστορία του πως ο Σκωτσέζος φιλόλογος James Murray και ο καταδικασμένος για φόνο σε ψυχιατρικό άσυλο χειρούργος William Chester Minor συνεργάστηκαν για να γράψουν το πρώτο θρυλικό Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης.

    Πρωταγωνιστεί φυσικά ο Mel Gibson, ο S
    ean Penn, η Natalie Dormer (In Darkness), ο Eddie Marsan (Vice), η Jennifer Ehle (The Miseducation of Cameron Post), ο Jeremy Irvine (Mamma Mia! Here We Go Again), ο David O'Hara (Cold Pursuit), ο Ioan Gruffudd (San Andreas), ο Stephen Dillane (Mary Shelley) και ο Steve Coogan (Stan & Ollie).

    Το The Professor and the Madman θα δούμε στις 28 Μαρτίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Professor and the Madman trailer: Mel Gibson και Sean Penn γράφουν το πρώτο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top