F The OA: Part II trailer: Η πιο mindfuck σειρά του Netflix επιτέλους επιστρέφει! - FilmBoy The OA: Part II trailer: Η πιο mindfuck σειρά του Netflix επιτέλους επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    The OA: Part II trailer: Η πιο mindfuck σειρά του Netflix επιτέλους επιστρέφει!


    Μπορεί οι πολέμιοι του Netflix να έχουν πολλά δίκια με το μέρος τους, κυρίως όσον αφορά τις ταινίες, όμως κανένας δε μπορεί να αρνηθεί πως η πλατφόρμα έχει δώσει ευκαιρίες σε παραγωγές που δεν υπήρχε περίπτωση να βλέπαμε πουθενά αλλού.

    Το The OA είναι ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα, με τη σειρά των Brit Marling και Zal Batmanglij να είναι  ένα σχεδόν εθιστικό mindfuck, με κεντρική ηρωίδα μια νεαρή τυφλή γυναίκα που επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή της, επιστρέφει μυστηριωδώς, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν που ήταν και τι της συνέβη, υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια κακοποίησης, όμως έχει επανέλθει η όρασή της. 

    Η OA όπως θέλει να την φωνάζουν, με τη βοήθεια τεσσάρων μαθητών και της καθηγήτριάς τους, προσπαθεί να ολοκληρώσει μια περίεργη τελετή ώστε να μεταφερθεί σε μια άλλη διάσταση και να σώσει κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εκεί.

    Η πρώτη σεζόν βγήκε στα τέλη του 2016 και παρότι η σειρά πήρε άμεσα το πράσινο φως για συνέχεια, οι δημιουργοί προτίμησαν να πάρουν το χρόνο τους για να αναπτύξουν την περίπλοκη ιστορία της νέας σεζόν, τόσο χρόνο που κάποιοι φοβήθηκαν μήπως τελικά αυτή ακυρώθηκε, όμως έστω και 2+ χρόνια αργότερα, έφτασε η ώρα για να δούμε τη συνέχεια.

    Τα νέα επεισόδια να ανέβουν στο Netflix στις 22 Μαρτίου και δε βλέπουμε την ώρα να μας γ...σει το μυαλό! 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The OA: Part II trailer: Η πιο mindfuck σειρά του Netflix επιτέλους επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top