F Νέα αρχή για το Dark Universe της Universal, με το Invisible Man και σκηνοθέτη έκπληξη - FilmBoy Νέα αρχή για το Dark Universe της Universal, με το Invisible Man και σκηνοθέτη έκπληξη - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα αρχή για το Dark Universe της Universal, με το Invisible Man και σκηνοθέτη έκπληξη


    Έχουν περάσει μόλις 3-4 χρόνια από τις μέρες που η Universal έκλεινε τον έναν μεγάλο σταρ μετά τον άλλον για να γεμίσουν το ρόστερ του Dark Universe της. 
    Ύστερα ήρθε το ανεκδιήγητο The Mummy όμως, και τα σχέδια ξαναμπήκαν στο συρτάρι.

    Παρότι είχαν επισήμως ή ανεπισήμως ανακοινωθεί πάνω από 7 ταινίες, κάποιες από τις οποίες είχαν ήδη μπει σε διαδικασία προπαραγωγής, τα πάντα πάγωσαν με την αποτυχία της Μούμιας, με τα στόματα να κρατιούνται ερμητικά κλειστά σχετικά με το μέλλον του "σύμπαντος".

    Μετά από δύο χρόνια σιωπής, επιτέλους κάτι κινείται, και μάλλον είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να περιμένουμε...

    Σύμφωνα με το Variety, ο Leigh Whannell, δημιουργός της πρόσφατης αναπάντεχης επιτυχίας Upgrade, ανέλαβε να γράψει το σενάριο και πιθανότατα να κάτσει και στη καρέκλα του σκηνοθέτη του Invisible Man!

    Τα καλά νέα είναι πως η Universal πήρε την απόφαση να αφήσει στο πάγο τα σχέδια για ένα κοινό σύμπαν, και να δώσει στους εκάστοτε δημιουργούς την ελευθερία να δώσουν ζωή στα κλασσικά τέρατα ο καθένας με το δικό του ύφος, χωρίς να υπάρχει ανάγκη αλληλεπίδρασης με άλλες ταινίες και ήρωες.

    Αυτό που δεν είναι γνωστό, αν η συμφωνία που υπέγραψε τότε ο Johnny Depp για να υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα συνεχίζει να ισχύει, ή αν ο Whannell θα ψάξει για κάτι διαφορετικό.

    Όπως και να 'χει, τα τέρατα επιστρέφουν...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα αρχή για το Dark Universe της Universal, με το Invisible Man και σκηνοθέτη έκπληξη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top