F A Dog's Journey trailer: Αν δεν βουρκώσατε αρκετά με το A Dog's Purpose, έρχεται το sequel! - FilmBoy A Dog's Journey trailer: Αν δεν βουρκώσατε αρκετά με το A Dog's Purpose, έρχεται το sequel! - FilmBoy
  • Latest News

    A Dog's Journey trailer: Αν δεν βουρκώσατε αρκετά με το A Dog's Purpose, έρχεται το sequel!


    Με μόλις 20 εκατομμύρια κόστος, η Universal έβαλε στα ταμεία της κάτι παραπάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια! 
    Ε νομίζω δε χρειάζεται κάποιο επιπλέον κίνητρο για sequel. 
    Ειδικά όταν έχεις έτοιμη ιστορία…τρεχάτε ποδαράκια μου!

    Φυσικά αναφέρομαι στο A Dog's Purpose, την οικογενειακή δραματική ταινία που λιγότερο από δύο χρόνια πριν, έφερε τους εκατομμύρια φιλόζωους στις σκοτεινές αίθουσες και σκοπεύει να το επαναλάβει και φέτος με το A Dog's Journey.
    Όπως και η πρώτη ταινία, έτσι και αυτή βασίζεται σε βιβλίο του W. Bruce Cameron, με την ιστορία του αξιαγάπητου σκυλάκου που μετενσαρκώνεται αλλά παραμένει στη ζωή του Ethan να συνεχίζεται με νέους ήρωες και νέες περιπέτειες. 

    Στη σκηνοθεσία δε βρίσκεται πια ο Lasse Hallström αλλά η τηλεοπτική Gail Mancuso (Modern Family) με τον Dennis Quaid και τη φωνή του Josh Gad να επιστρέφουν, έχοντας αυτή τη φορά στο πλάι τους, τους Marg Helgenberger (CSI: Crime Scene Investigation), Betty Gilpin (GLOW), Kathryn Prescott (24: Legacy) και Henry Lau.

    Το A Dog's Journey θα βγει στις αίθουσες στα τέλη της άνοιξης. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Dog's Journey trailer: Αν δεν βουρκώσατε αρκετά με το A Dog's Purpose, έρχεται το sequel! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top