F Weird City trailer: Ο Jordan Peele αφήνει για λίγο τον τρόμο και παρουσιάζει μια θεότρελη sci-fi σειρά! - FilmBoy Weird City trailer: Ο Jordan Peele αφήνει για λίγο τον τρόμο και παρουσιάζει μια θεότρελη sci-fi σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Weird City trailer: Ο Jordan Peele αφήνει για λίγο τον τρόμο και παρουσιάζει μια θεότρελη sci-fi σειρά!


    Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να τον γνωρίσαμε από το Get Out και τώρα να περιμένουμε με λιγότερη ή περισσότερη ανυπομονησία το Us, δυο ταινίες στο είδος του ψυχολογικού τρόμου, όμως ο Jordan Peele έγινε αρχικά γνωστός ως κωμικός, και παρότι πια είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ, φαίνεται πως βρήκε το χρόνο για να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια.

    Το Weird City είναι μια φουτουριστική ανθολογιακή σατιρική σειρά που λαμβάνει χώρα στη πόλη...Weird! 

    Εκεί οι κοινωνικές κλάσεις όπως τις ξέρουμε έχουν καταργηθεί, υπάρχουν μόνο όσοι ζουν Πάνω από τη Γραμμή που είναι οι Έχοντες και όσοι ζουν Κάτω από τη Γραμμή που είναι οι Μη-Έχοντες (ε, δε το λες και μεγάλη διαφορά!). 
    Ηγέτης της πόλης είναι ο μυστηριώδης Δρ. Negari, ο οποίος είναι και ο κρίκος που θα συνδέει τα αυτόνομα επεισόδια μεταξύ τους, το καθένα από τα οποία θα καταπιάνεται με ένα κοινωνικό ζήτημα της μοντέρνας Αμερικής, μέσα από ένα φουτουριστικό πρίσμα.

    Δημιουργοί είναι, όπως προείπα ο Jordan Peele με το παλιό συνεργάτη του Charlie Sanders, και πρωταγωνιστεί... κόσμος και κοσμάκης, λογικό μιας και κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικούς ήρωες, με τους Michael Cera, Awkwafina, Rosario Dawson, Dylan O’Brien, Laverne Cox, Steven Yeun, Ed O’Neil, Mark Hamill και Auli’i Cravalho να είναι μερικοί απ' αυτούς.

    Το Weird City θα γίνει διαθέσιμο από τις 13 Φεβρουαρίου μέσω του YouTube Premium

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Weird City trailer: Ο Jordan Peele αφήνει για λίγο τον τρόμο και παρουσιάζει μια θεότρελη sci-fi σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top