F Ο John Lasseter επιστρέφει δυναμικά αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας Skydance Animation - FilmBoy Ο John Lasseter επιστρέφει δυναμικά αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας Skydance Animation - FilmBoy
  • Latest News

    Ο John Lasseter επιστρέφει δυναμικά αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας Skydance Animation


    Μόλις λίγες ημέρες έμεινε άνεργος ο John Lassetter, με το μεγάλο κεφάλι της Disney Animation να βρίσκει στέγη στη νέα Skydance Animation.
    Ο Lasseter είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, όταν υπάλληλοι της εταιρίας ισχυρίστηκαν πως ήταν κάπως πιο φιλικός μαζί τους και τους έφερνε συχνά σε άβολη θέση, κάτι που τον οδήγησε σε ένα βελούδινο διαζύγιο την Disney.

    Το συμβόλαιό του έληξε τη τελευταία ημέρα του 2018, με τον 62χρονο animator να ανακοινώνει μόλις λίγες μέρες αργότερα το νέο του σταθμό.
    Αυτός θα είναι η Skydance, η εταιρία παραγωγής του πάμπλουτου κληρονόμου David Ellison, που μέσα μόλις σε δώδεκα χρόνια ζωής, έχει καθιερωθεί για τα καλά με ταινίες όπως Mission: Impossible, Star Trek και το πρόσφατο Annihilation.

    Πριν περίπου δύο χρόνια, η Skydance ήρθε σε πολυετή συμφωνία με την Ισπανική Ilion Animation Studios που μας έδωσε το Planet 51, για τη συμπαραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων. 

    Καλοί οι Ισπανοί, αλλά για να σταθεί όρθιο ένα animation studio στην αγορά, χρειάζεται το κάτι παραπάνω, και αυτό το βρήκαν στον John Lasseter, ο οποίος και ανέλαβε τα ηνία της.

    Σε ερώτηση σχετικά με την ανοιχτή υπόθεση του Lasseter, ο Ellison απάντησε πως προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση μετά από έρευνα και με πλήρη συναίσθηση.

    Η Skydance Animation έχει ήδη στα σκαριά τέσσερις ταινίες, και με έναν τέτοιο ηγέτη σίγουρα θα περιμένουμε πολλά από αυτές.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο John Lasseter επιστρέφει δυναμικά αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας Skydance Animation Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top