F Queen of Hearts trailer: Η Trine Dyrholm ξελογιάζει το θετό γιο της στο δανέζικο ερωτικό δράμα - FilmBoy Queen of Hearts trailer: Η Trine Dyrholm ξελογιάζει το θετό γιο της στο δανέζικο ερωτικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Queen of Hearts trailer: Η Trine Dyrholm ξελογιάζει το θετό γιο της στο δανέζικο ερωτικό δράμα


    Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα αλλά και αγαπητά πρόσωπα του δανέζικου σινεμά, η Trine Dyrholm (Kollektivet) πρωταγωνιστεί στο ερωτικό δράμα Queen of Hearts που κάνει αυτές τις μέρες πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance.

    Εδώ υποδύεται την Anne, μια επιτυχημένη δικηγόρο που ζει σε ένα όμορφο σπίτι με τον γιατρό σύζυγό της και τα δυο παιδιά τους. 

    Η ηρεμία τους ταράζεται όταν έρχεται να μείνει μαζί τους ο Gustav, ο νεαρός γιος του συζύγου της από άλλη σχέση. 
    Η Anne δημιουργεί έναν στενό δεσμό μαζί του που δεν αργεί να εξελιχθεί σε ένα αρρωστημένο πάθος, που οδηγεί την ήσυχη οικογενειακή ζωή τους στο γκρεμό.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της May el-Toukhy (Long Story Short) και συμπρωταγωνιστούν οι Gustav Lindh και Magnus Krepper (A Cure for Wellness).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Queen of Hearts trailer: Η Trine Dyrholm ξελογιάζει το θετό γιο της στο δανέζικο ερωτικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top