F Ανακοινώθηκε το φινάλε του Vikings, όμως οι πολεμοχαρείς Σκανδιναβοί θα επιστρέψουν! - FilmBoy Ανακοινώθηκε το φινάλε του Vikings, όμως οι πολεμοχαρείς Σκανδιναβοί θα επιστρέψουν! - FilmBoy
  • Latest News

    Ανακοινώθηκε το φινάλε του Vikings, όμως οι πολεμοχαρείς Σκανδιναβοί θα επιστρέψουν!


    Όταν το 2013 έκανε πρεμιέρα η σειρά Vikings, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί την φρενίτιδα που θα προκαλούσε. 
    Η δημιουργία του Michael Hirst, παρουσίασε μία πολύ ενδιαφέρουσα μίξη μυθοπλασίας και ιστορικών στοιχείων, με το σκληρό ρεαλισμό να δίνει στη σειρά το ανάλογο χαρακτήρα.

    Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τη σειρά να παγιδεύεται στην ίδια του την ιστορία, να γίνεται επαναλαμβανόμενη, να σκοτώνει βασικούς και αγαπητούς χαρακτήρες, και σεζόν με τη σεζόν να γίνεται όλο και πιο "αγγαρεία".

    Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, η ώρα που θα λέγαμε αντίο στην φαμίλια Lothbrok δεν θα αργούσε, κι έτσι κι έγινε, με το History Channel να ανακοινώνει πως η επόμενη 6η σεζόν θα είναι και η τελευταία της.

    Ο 6ος κύκλος θα αποτελείται και αυτός από 20 επεισόδια, χωρισμένος σε δέκα και δέκα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθούν, και γνωρίζοντας πως τα γυρίσματα τους έχουν ήδη ολοκληρωθεί, δεν αποκλείουμε να συμπτυχθούν κάπως και να μη χρειαστεί να περιμένουμε δύο ολόκληρα χρόνια για να τα δούμε.

    Ωστόσο, αυτό πολύ πιθανόν να μην είναι και το φινάλε των πολεμοχαρών Σκανδιναβών στη μικρή οθόνη, με τον Hirst να έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για μία follow-up σειρά, η οποία μένει να δούμε τι δρόμο θα ακολουθήσει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανακοινώθηκε το φινάλε του Vikings, όμως οι πολεμοχαρείς Σκανδιναβοί θα επιστρέψουν! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top