F Last Flag Flying trailer: Ένα γλυκόπικρο road trip από τον σκηνοθέτη του Boyhood - FilmBoy Last Flag Flying trailer: Ένα γλυκόπικρο road trip από τον σκηνοθέτη του Boyhood - FilmBoy
  • Latest News

    Last Flag Flying trailer: Ένα γλυκόπικρο road trip από τον σκηνοθέτη του Boyhood


    Η τεράστια επιτυχία του Boyhood έκανε μερικούς να πιστέψουν ότι, μετά από 30 χρόνια καριέρας, ο Richard Linklater να πατούσε το γκάζι λίιιγο περισσότερο, αναλαμβάνοντας ταινίες “καταδικασμένες” να κερδίζουν βραβεία και να πρωταγωνιστούν. 

    Φυσικά γελάστηκαν, με τον βετεράνο πια indie δημιουργό να μην αλλάζει συνήθειες, και μετά το νοσταλγικό Everybody Wants Some, να συνεχίζει με τη γλυκόπικρη δραμεντί Last Flag Flying.

    Τριάντα χρόνια μετά το πόλεμο του Βιετνάμ, ο πενηντάρης πια Larry αποφασίζει να ξαναβρεί τους συμπολεμιστές του Sal και Richard, όχι για κάποιο reunion αλλά για να τον βοηθήσουν στο πικρό καθήκον της μεταφοράς της σωρού του στρατιώτη γιου του, στη πόλη όπου έζησε και μεγάλωσε, αντί για το νεκροταφείο του Arlington όπου θάβονται παραδοσιακά οι πεσόντες.

    Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Darryl Ponicsan (The Last Detail) με τον Linklater να έχει αναλάβει -όπως συνήθως- και τη σεναριακή διασκευή και τη σκηνοθεσία.

    Πρωταγωνιστούν οι Steve Carell, Bryan Cranston και Laurence Fishburne με τη ταινία να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε περίπου ένα μήνα στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και από το Νοέμβριο να ξεκινάει τη πορεία του στους κινηματογράφους.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Last Flag Flying trailer: Ένα γλυκόπικρο road trip από τον σκηνοθέτη του Boyhood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top