F Teen Spirit trailer: Η Elle Fanning τραγουδάει με τη ψυχή της στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Max Minghella - FilmBoy Teen Spirit trailer: Η Elle Fanning τραγουδάει με τη ψυχή της στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Max Minghella - FilmBoy
  • Latest News

    Teen Spirit trailer: Η Elle Fanning τραγουδάει με τη ψυχή της στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Max Minghella


    Τον Max Minghella, γιο του μεγάλου σκηνοθέτη Anthony Minghella, τον γνωρίσαμε πριν περίπου μια δεκαετία στα Bee Season και Art School Confidential και έμοιαζε ένας πραγματικά πολλά υποσχόμενος νεαρός ηθοποιός.

    Τελικά, αυτές οι υποσχέσεις έμειναν ανεκπλήρωτες με τον 30άρη πια Max να είναι μεν ένα αξιόλογο ταλέντο με συμμετοχές σε αρκετές μεγάλες ταινίες, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω.

    Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, ο Max πριν δυο περίπου χρόνια δοκίμασε τις δυνάμεις του και πίσω από τα πλατό, γράφοντας το διασκευασμένο σενάριο του The 9th Life of Louis Drax

    Αφού έκανε το πρώτο μισό βήμα, έφτασε η ώρα να το ολοκληρώσει, και φέτος παρουσιάζει την πρώτη ολόδική του ταινία, το νεανικό μουσικό δράμα Teen Spirit.

    Το στόρι είναι μάλλον τυπικό, με την Violet, μια ντροπαλή κοπέλα από μια μικρή αγροτική περιοχή, να προσπαθεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να φύγει και να γίνει τραγουδίστρια, λαμβάνοντας μέρος σε έναν τοπικό μουσικό διαγωνισμό, έχοντας στο πλάι της έναν αναπάντεχο μέντορα.

    Ο Max Minghella έχει γράψει το πρωτότυπο σενάριο και κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, βάζοντας στη σκηνή την Elle Fanning στο πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Rebecca Hall (The Dinner), Zlatko Buric (Kursk) και Agnieszka Grochowska (Child 44) να τη συνοδεύουν.

    Το Teen Spirit βγαίνει στις αίθουσες την άνοιξη. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Teen Spirit trailer: Η Elle Fanning τραγουδάει με τη ψυχή της στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Max Minghella Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top