F Η Jodie Foster φέρνει το αμερικάνικο remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit Woman at War - FilmBoy Η Jodie Foster φέρνει το αμερικάνικο remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit Woman at War - FilmBoy
  • Latest News

    Η Jodie Foster φέρνει το αμερικάνικο remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit Woman at War


    Οι σπάνιες κινηματογραφικές της παρουσίες μας κάνει να την ζητάμε όλο και περισσότερο, και το πρόσφατο εξαιρετικά απογοητευτικό Hotel Artemis, πραγματικά πόνεσε πολύ.

    Ευτυχώς η Jodie Foster βρήκε γρήγορα το νέο της project, το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline θα είναι το αμερικάνικο remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit, Woman at War.

    Η ταινία του Benedikt Erlingsson είναι η επίσημη πρόταση της χώρας για τα φετινά Όσκαρ, σύμφωνα με το στόρι της οποίας, μια 50άρα γυναίκα, μαέστρος στη τοπική χορωδία, κηρύσσει πόλεμο στη κοντινή βιομηχανία αλουμινίου που καταστρέφει την όψη της περιοχής. 

    Κάνει συνεχώς σαμποτάζ, όμως η κατάσταση αλλάζει ξαφνικά όταν μια προ ετών αίτηση υιοθεσίας που είχε κάνει γίνεται επιτέλους δεκτή, και η ακτιβιστική της δράση έρχεται σε αντίθεση με το προφίλ που θα πρέπει να βγάλει ώστε να πάρει το παιδί.

    Η Jodie Foster θα αναλάβει τη συμπαραγωγή, τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, μεταφέροντας τη δράση από τα highlands της Ισλανδίας στην Αμερικάνικη Δύση.

    Αναμένουμε νεότερα... αλλά μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο trailer της πρωτότυπης ταινίας, η οποία ακόμα δεν έχει βρει διανομή στην Ελλάδα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Jodie Foster φέρνει το αμερικάνικο remake του ισλανδικού φεστιβαλικού hit Woman at War Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top