F Ο Jake Gyllenhaal προσπαθεί να σώσει μια απαχθείσα μέσω τηλεφώνου στο remake του The Guilty - FilmBoy Ο Jake Gyllenhaal προσπαθεί να σώσει μια απαχθείσα μέσω τηλεφώνου στο remake του The Guilty - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jake Gyllenhaal προσπαθεί να σώσει μια απαχθείσα μέσω τηλεφώνου στο remake του The Guilty


    Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες φεστιβαλικές ταινίες του 2018, κερδίζοντας πολλά βραβεία, κυρίως από το κοινό. 
    Το The Guilty (Den Skyldige) του Gustav Möller, που λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου κάνει πρεμιέρα και στις ελληνικές αίθουσες, και με την είδηση πως το αμερικάνικο remake του βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ίσως έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να της ρίξουμε μια ματιά.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο, ένας υπό έρευνα αστυνομικός υποβιβάζεται σε θέση τηλεφωνητή έκτακτης ανάγκης μέχρι να δικαστεί η υπόθεσή του. 

    Ενώ βρίσκεται εκεί, δέχεται τηλεφώνημα από μια απαχθείσα από τον σύζυγό της γυναίκα, η οποία βρίσκεται εν κινήσει σε κάποιον αυτοκινητόδρομο. 
    Χωρίς να μπορεί να βγει έξω από τους στενούς τοίχους του γραφείου του, ο αστυνομικός θα κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει, χωρίς όμως να αποφύγει τα λάθη.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, ο Jake Gyllenhaal αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας, και σε συνεργασία με τις Bold Film και Riva
     Marker's Nine Stories Productions ετοιμάζει το remake στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος.

    Στα θετικά της υπόθεσης, η παρουσία του Möller στην ομάδα παραγωγής του remake αν και δεν αναμένεται να αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

    Αναμένουμε νεότερα προσεχώς, και μία καθόλου απίθανη Οσκαρική επιτυχία σίγουρα θα δώσει ακόμα περισσότερο boost στο project.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jake Gyllenhaal προσπαθεί να σώσει μια απαχθείσα μέσω τηλεφώνου στο remake του The Guilty Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top